Żabka na twoją propozycje juz dawno odpowioedziałam swoim zachowaniem ;) nie musze wrotkami jezdzić są na szczescie inne sposoby dojazdu do pracy bezpiecznie. Jest całkiem niezła konkurencja sprawne samochody pachnące i bezpieczne oraz całkiem szybkie i przede wszystkim zawsze punktualne u konkurencji. Rano moge pojechac całkiem fajnym PKSem, bo nie zawsze ten zmęczony kierowca przyjeżdzał dospać musiał ;)
to niech pani jezdzi sobie tym PKSem a ten kierowca moze dla tego nie przyjezdzal bo mial nadzieje ze kto inny panią zabral a zmeczony moze byl przez panią pasażerkę bo koszmary miał że pani bedzie z nim jechala jak mozna kogos tak oczerniac ciekawe co by pani pasażerka zrobila na jego miejscu?
[cytat=""]to niech pani jezdzi sobie tym PKSem a ten kierowca moze dla tego nie przyjezdzal bo mial nadzieje ze kto inny panią zabral a zmeczony moze byl przez panią pasażerkę bo koszmary miał że pani bedzie z nim jechala jak mozna kogos tak oczerniac ciekawe co by pani pasażerka zrobila na jego miejscu?
/cytat]
Nikogo nie oczerniam opisałam tylko kilka faktów z życia wziętych. Wracając do stanu taboru. Kilka lat na tej lini jezdził bus koloru brąz. Wbrew słowom piosenki Rynkowskiego jego stan wcale nie zachęcał dziewczyn. Kilka razy zabrano mu dowód rejestracyjny a jego nadal wciskano na trase. Wiesz żabko nawet najmilszy kierowca nie mógł zachęić stałych pasażerów do wsiądnięcia w tę Puszkę Pandory. Kupiono wiec trochę lepszy złom :D
do pani pasażerki nie chce mi się już odpisywać na pani ataki to nie wina kierowcy że musi jeżdzić cyt pani s~łowa Puszką Pandory to jest bardzo dobry kierowca i ja nie boje się z nim jeżdzić życzę pani szczęścia bo autobusy PKS-u też ulegają wypadkom
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!