no to zamontujmy także kosze na potrzeby dzieci,które już nie leją w pampery a pod drzewko,a może mandaciki dla mamusiek ,które pozwalają dzieciom pod drzewkiem się wysiusiać....nie pamięta wół,jak........dopowiedz sobie .....
Hej,może skoro są strefy dokarmiania gołębi to należy wprowadzić strefy wyprowadzania psów (i kotów). By dzieci i nie tylko mogły się bawić bez obawy o poślizgnięcie się na czymś śmierdzącym. Bo te skrzynki z woreczkami na odchody robią za normalne śmietniczki.
mini19103 - nie wkładaj w moje usta słów przeze mnie niewypowiedzianych - z łaski swojej :/
Jestem za oraz za stworzeniem stref do wyprowadzania dzieci.
ups,przepraszam,tak się wkurzyłam,ze kawy mi nie potrzeba normalnie na podniesienie ciśnienia.Przepraszam,już więcej nic w twe usta wkładać nie będę...Wybacz....
No to otwieramy strefy
>dla zwierząt
>dla dzieci
>dla dorosłych,których los w dzieciństwie skrzywdził i w życiu nie robili siusiu na trawkę.....
Czy ktoś z naszych oficjeli tu zagląda? Jak się po kimś tak jeździ, jak po łysej kobyle, a nie ma żadnego odzewu ze strony "kobyły", to się odechciewa ;) Wybory się zbliżają, a tu okazuje się, że "kupowy" problem jest jednym z najbardziej newralgicznych. Panie Prezydencie - zapraszamy do lektury!
Proszę się mi nie dziwić,gdyż jestem matką i szczerze przyznaję się że pozwoliłam kilka krotnie na zrobienie siusiu mojemu 4latkowi na trawkę.
A problem kupowy to pryszcz w porównaniu kto teraz Nas prezentował na scenie politycznej.
Pamiętam jak po ostatniej ostrej zimie ociepliło się, śnieg stopniał i nagle wszystkie kupki pojawiły się jak grzyby po deszczu. Raz widziałem jak pewna pani sprząta po swoim pupilku, to było na ulicy Cmentarnej. Najpierw nie wiedziałem o co chodzi ale po chwili zrozumiałem ocb.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!