A skąd wzieli kierowcy, mechanicy i zwykłe panie z biura w Łodzi, Opocznie, Wieluniu i wielu innych PKS'ach w kraju. Nie kradli tylko przez wiele lat spłacali dług do MSP i wykupili sobie miejsca pracy. A PKS w Piotrkowie wszystko do tej pory przejadał (przez te 20 lat jak lokalni byznesmeni) a teraz chce przejąć (dostać) firme bez kasy za hipotekę pod majątek MSP! Kpina!
Oczywiście że tak.Brak niedowartościowania,poczucie niezrozumienia przynosi efekty w postaci tak rozbuchanego ego.Człowiek ten czuje się wyalienowany co skutkuje atakowaniem i pouczaniem wszystkiego i wszystkich. Zapędy mitomańskie również można wyczuć pomiędzy wierszami pisanych przez niego tekstów.
Zresztą dajmy sobie już spokój.Wolę pisać o życiu seksualnym mrówek na Madagaskarze...
Dziękuję, za potwierdzenie mojej wypowiedzi odnośnie PZKol. Lepiej bym tego nie ujął.
Powyżej udowodniłaś tym wpisem moje wywody za co serdecznie dziękuję a co do bredni to jak powiedziałaś:
to dobrze, że ten bredzący Twoim zdaniem Mickiewicz miał pojęcie. Pewnie większość polaków ma takie pojęcie o Mickiewiczu jak Ty, zwłaszcza po takich tekstach. Czyżby dla Ciebie ideałem był nasz pan Prezydent?
Brak niedowartościowania przynosi efekt.
Czy może być koniec tej parodii
Proszę nie tłumaczyć Mickiewicza na perfidny sposób.
Jak ma być tak będzię
Blada Selene - intelektualistka chce udowodnić, że ma zawsze racje. Śmieszne. Czy na każdym kroku i przy każdej okazji trzeba udowodnić światu, że jest się baaardzo mądrą(mądrym), zapewne mądrzejszą od innych, a inni nie dorastaja do pięt? A może to kompleksy. Żałosne popisy. To chore po prostu.
Ja tam do Mickiewicza nic nie mam. Zapewne zrobił więcej dla tego kraju niż obecni politycy razem wzięci.
Selene = Luna
Ja też nie mam nic do Mickiewicza.Śmieszą mnie te przemądrzałe posty i pouczanie.Pozdrawiam przy sobocie.:-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!