metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hejka ~hejka (Gość)18.02.2011 13:48

"luzik" napisał(a):
Ale skąd mieli wziąć kupę forsy zwykli kierowcy i mechanicy? Albo zwykłe panie z biura? Mogli ukraść, ale komu i co, żeby starczyło na taki zakup?

A skąd wzieli kierowcy, mechanicy i zwykłe panie z biura w Łodzi, Opocznie, Wieluniu i wielu innych PKS'ach w kraju. Nie kradli tylko przez wiele lat spłacali dług do MSP i wykupili sobie miejsca pracy. A PKS w Piotrkowie wszystko do tej pory przejadał (przez te 20 lat jak lokalni byznesmeni) a teraz chce przejąć (dostać) firme bez kasy za hipotekę pod majątek MSP! Kpina!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)18.02.2011 14:15

"Nadia" napisał(a):
Może samozadowolenie takich pouczających jednostek wydaje się niekiedy śmieszne, nadęte? Spójrz na to z takiej strony.
Nie ma to jak magalomania;-)
cytat

Oczywiście że tak.Brak niedowartościowania,poczucie niezrozumienia przynosi efekty w postaci tak rozbuchanego ego.Człowiek ten czuje się wyalienowany co skutkuje atakowaniem i pouczaniem wszystkiego i wszystkich. Zapędy mitomańskie również można wyczuć pomiędzy wierszami pisanych przez niego tekstów.
Zresztą dajmy sobie już spokój.Wolę pisać o życiu seksualnym mrówek na Madagaskarze...

00

Aman Amanranga18.02.2011 19:03

"luna" napisał(a):
Mierzyć siły na zamiary - to nic innego jak dostosowywać własne możliwości do rojących się w głowie pomysłów. I zupełnie nie grają roli wówczas faktyczne środki, możliwości, potencjał, dyspozycje, zasoby etc.

Dziękuję, za potwierdzenie mojej wypowiedzi odnośnie PZKol. Lepiej bym tego nie ujął.

"luna" napisał(a):
Nie przekręceam Mickiewiczowskich bredni, ale sygnalizuję tylko, że nie pasują one do Twojego wywodu. Tyle. Kropka

Powyżej udowodniłaś tym wpisem moje wywody za co serdecznie dziękuję a co do bredni to jak powiedziałaś:

"luna" napisał(a):
w ogóle nie masz, jak widać, pojęcia o romantyzmie

to dobrze, że ten bredzący Twoim zdaniem Mickiewicz miał pojęcie. Pewnie większość polaków ma takie pojęcie o Mickiewiczu jak Ty, zwłaszcza po takich tekstach. Czyżby dla Ciebie ideałem był nasz pan Prezydent?

00

stały ~stały (Gość)18.02.2011 19:30

Brak niedowartościowania przynosi efekt.
Czy może być koniec tej parodii

00

stały ~stały (Gość)18.02.2011 19:41

Proszę nie tłumaczyć Mickiewicza na perfidny sposób.
Jak ma być tak będzię

00

Leszek ~Leszek (Gość)19.02.2011 10:34

Blada Selene - intelektualistka chce udowodnić, że ma zawsze racje. Śmieszne. Czy na każdym kroku i przy każdej okazji trzeba udowodnić światu, że jest się baaardzo mądrą(mądrym), zapewne mądrzejszą od innych, a inni nie dorastaja do pięt? A może to kompleksy. Żałosne popisy. To chore po prostu.

00

Aman Amanranga19.02.2011 15:32

"Leszek" napisał(a):
Blada Selene - intelektualistka chce udowodnić, że ma zawsze racje.

Ja tam do Mickiewicza nic nie mam. Zapewne zrobił więcej dla tego kraju niż obecni politycy razem wzięci.

00

Leszek ~Leszek (Gość)19.02.2011 15:42

Selene = Luna
Ja też nie mam nic do Mickiewicza.Śmieszą mnie te przemądrzałe posty i pouczanie.Pozdrawiam przy sobocie.:-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat