Ja też się wstydzę!Co Macierewicz ma do Piotrkowa? Po prostu znalazł naiwnych!
Wstyd mi za was piotrkowianie. Głosujecie jak wsie i ludzie po podstawówkach co z wami??
Miasto emerytów i rencistów udowadnia, że jest dziurą głosując na osobę, która w nosie ma Piotrków. Wstyd, że taki osobnik jak Antoś wygrał.
A tobie co do tego? Mnie nie interesuje że idziecie na pochód 1 Maja i składacie kwiaty pod tablicą pewnego lewicowca na ul Słowackiego 13. Pod Smoleńskiem zginęli nie tylko politycy z PIS-u ale też z Lewicy, Platformy oraz księża, oficerowie WP i cywile bo minister z PO zaniedbał swoje obowiązki by im zapewnić bezpieczeństwo i wszystkich wysłano jednym samolotem na pewną śmierć. Rychu, Krzychu i Zbychu pozostali bezkarni bo Tusk o to zadbał osobiście. Ten ostatni na szczęście nie dostał się do Senatu. Chociaż jednego będzie tam mniej. Nie głosowałem na PiS ale nie znoszę czytać gdy ktoś pisze takie zawistne i wrogie komentarze.
i to jaki wynik amcierwewicz wykosił:/ kampania koscielna i ciemnota ludu. ale co sie mozna bylo spodziewac skoro chojniaka na druga kadencje wybrali...
maciarewicz jako prawdziwy spadochroniarz wybrał najlepszą strefę zzrzutu Może mu w podzięce za zainteresowanie regionem jakiś spadochron np. zrozbiony z papieru toaletowego ?
Dla tych, którzy głosowali na senatora Dobkowskiego przytaczam poniższy link, by przejrzeli na oczy kogo wybrali.
Co do wyboru A. Macierewicza szerzej wypowiadać się nie będę, ponieważ każdy samodzielnie myślący Polak ma wyrobione na ten temat zdanie. Powiem tylko, że wstyd na cały kraj.
do jupi
Wstydzić to Ty się powinieneś, braku tolerancji i poszanowania cudzych poglądów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!