Powiem tak. Epitety typu: oszołom, psychol, mocher, osobnik szczególnie nawiedzony czy człowiek pierwotny nie przystoją Piotrkowianinowi. Są one typowe dla Niesiołowskiego, Palikota i Sikorskiego.
Mieszkam od urodzenia w Piotrkowie. To juz trochę lat. Moim zdaniem jest to wielki grajdoł i zaścianek. Mało tu się dzieje a jak już sie wydarzy to wszyscy piejemy z zachwytu. Nie kwestionuję wyników wyborów, ale jest mi smutno, że w naszym mieście dalej nic się nie będzie działo. P. Maciarewicz nic dla regionu nie zrobił i nie zrobi. Jedyna sprawa to Smoleńsk, martyrologia, którą Polacy tak bardzo uwielbiamy. Lubi pokazywać się w tv i na konferencjach prasowych z tymi samymi ciągle tematami. Mnie Smolensk juz nudzi. Czas dać tym ludziom spokojnie odejść na tamten świat. Zachować ich w sercach i pamięci. Czas iść do przodu a nie ciągle gapić się w tył i bazować na ludzkich tragediach.
Wstydzę się za was piotrkowianie. Żeby taki mitoman i człowiek oderwany od rzeczywistości jak Antoni wygrywał w Piotrkowie? Co on zresztą ma wspólnego z naszym miastem. Cała Polska się z nas smieje! Wstyd i żal ! Myslałam że jest tu wiecej inteligentnych ludzi!
maddox - czytaj poprawnie, w Piotrkowie wygrała Platforma, ale tytuł brzmi w okręgu piotrkowskim. I nie przeklinaj.
Nie potrafisz nawet poprawnie napisać nazwiska?
Czy piotrkowianie zagłosowali by też na Nelly Rokitę, Nergala, Dodę, Jolę Rutowicz lub kota Alika? Myslę ża tak byleby ich poparł wielki Jarosław i ksiądz na kazaniu! A że własnego rozumu przy tym się nie używa to juz inna kwestia. Smutne to.
Ale może ktoś w końcu powiedzieć co ten człowiek zrobił dla Piotrkowa?Niech sobie startuje w Warszawie.
Dokładnie 10111(w tym 5928 na Antoniego) czyli ta "większość" to ok 1/6 uprawnionych do głosowania i ok 1/3 biorących udział w wyborach piotrkowian.
Na PO 10987 głosów.
Okręg wyborczy nr 10 to powiaty:
bełchatowski
radomszczański
opoczyński
tomaszowski
rawski
skierniewicki
i grodzkie:
Skierniewice
Piotrków
Skorzystajcie z linku maddox-a kilka postów niżej i odczepcie się od Piotrkowa bo w Bełchatowie stosunek głosów na PiS i PO to ok 11000/6500
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!