kto mi to wytłumaczy to dobrze czy żle co mają znaczyć czarne krowy we śnie,a tak w ogóle proponuję małą analizę wyników...jak to się dzieje że w DPS na Żwirki PSL zdobywa 5%głosów , a w DPS ŁOCHYŃSKO gdzie połowa mieszkańców nie wie jak się nazywa PSL ma67% z tego MAZUR..85%....Potrzebny albo prokurator,albo grom z jasnego nieba Zbiera mnie na wymioty gdy widzę jakimi metodami posługują się nasi ;POLITYCY''...
Ja od dawna to podejrzewałęm. Ale teraz mam pewność. Zresztą co się spodziewać po mieście emerytów i rencistów.
Tego kraju już nic nie zmieni... Donator i jego pijawy już o to zadbają I KUR... będziecie tego jeszcze żałować bo niebawem drugą Grecją bedziemy!!!! Wszystko sprzedane i rozje... bo nic się nie opłaci!!! Sprawa jest prosta... Jak gospodarza dobrego nie ma to nic zysku nie przynosi... Nasi Dziadkowie budowali ten kraj po II wojnie po to żeby nasze młode pokolenia mogły godnie w nim żyć!!! Mieć prace, godziwą zapłate i perspektywy na dalsze zycie u tu co??? GÓ..O!!!! JEDNO WIELKIE ŚMIERDZĄCE GÓ....!!!!
Do Piotrkowianina: pomylona litera w nazwisku czy tzw. czeski błąd nie zmienia faktów. Sądziłam, że dla większości to jest jasne.
Klęska MARIANA-po co ci było obsadzanie stołków i list wyborczych betonem.
ZAKŁADAM SIĘ Z WAMI ŻE
- Elka mając 2 miejsce na liście dziś pakowała by swoje rzeczy.
- Endriu.. miał bardzo słaby wynik i nie wróci do polityki, bo nie ma zaplecza.
- Fantazja puściła Marianowiiiii iii iii.., ale nie poszło po myśli mimo tego że Ksiądz go Polecam razem z wielebnym.
- ....do senatora z Pisuaru na pewno zadzwoni telefon od Paranienormalnych
- ...Bogdan będzie dalej bliżej ludzi
-...zatańczymy jeszcze Mazura
-...bez Histori wchodzi na salony Artur, znakomita miła osoba , lecz w partii rezerwa się zapaliła.
-...Bolek powróci do starych dobrych Lat 80 tych, wtedy jakie to czasy były.. :)
-...Wojtek PJN..Poszwdł Już Niewróci
Obywatele Piotrków WYGRAŁ nawet w TVN 24,
Że tyle głosów dawno nie widzieli dla ANTOŚKA.
Sumując - Najlepsze TRYBUNAŁY KABARETOWE jakich jeszcze nie było.
-
tomaszów za to mądrze głosował ma przedstawiciela w sejmi Witko :) z PiS nawet go Macierewicz nie pokonał
Za rozwój miasta nie odpowiada poseł czy senator,tylko prezydent i jego dwór.Szkoda że jak są wybory samorządowe to was nie widać i nie krzyczycie.Kościół poparł POBOŻNEGO a nie PiS i dlatego tak jest.PiS nie rządzi w Piotrkowie-to dla przypomnienia,więc te żale do kogo?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!