Oj Luka, Luka, tzn. Łukaszku, młody jesteś, a jak w Antonim widzisz lidera dla siebie, to jest mi cie żal...
Mochernia piotrkowska to wielka tragedia
i jeszcze ten szczególnie nawiedzony
Da im Smoleńska do garnka
Max
Ciemnogród piotrkowski nigdy nie pozwoli wyjść temu z bagna! Dalej piotrkowianie boją się niemców, rosjan, wilczych oczu, szatana i ufoludków! Szkoda słów na ludzi w tym mieście! Kto mądry to się ewakuuje z tego ciemnogrodu trybunalskiego!
A ja jestem zawiedziony poziomem tego komentarza - autorka nawet nie potrafi prawidłowo zapisać nazwisk kandydatów.
po wynikach wyborow w powiecie widac, ze nie na darmo mowia, ze Piotrkow to miasto dzieci i emerytow..
W Imieniu wszystkich zdrowo myślących PIOTRKOWIAN przepraszam Polaków za Maciarewicza i Radziszewską. To miasto umiera.
wstyd wstyd wstyd.... dla piotrkowa i okergu kto glosuje na PiS ?? ludzie!!!!! trzeba troche pomyslec WLACZCIE ROZUM
Skąd ta liczba? Wg http://wybory2011.pkw.gov.pl/cpr/sjm-10/pl/39ddba32-0da1-4ba6-8bf1-dd1a9e6c3996.html Marek Domaracki otrzymał 9 986, czyli o 66,05% więcej niż podaliście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!