metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kanik ~kanik (Gość)10.10.2011 14:21

Ja też się wstydzę!Co Macierewicz ma do Piotrkowa? Po prostu znalazł naiwnych!

00

władeczek ~władeczek (Gość)10.10.2011 14:36

Wstyd mi za was piotrkowianie. Głosujecie jak wsie i ludzie po podstawówkach co z wami??

00

obywatel ~obywatel (Gość)10.10.2011 14:48

Miasto emerytów i rencistów udowadnia, że jest dziurą głosując na osobę, która w nosie ma Piotrków. Wstyd, że taki osobnik jak Antoś wygrał.

00

z polityki trzeba się wyleczyć i nie głosować  jak nie ma na kog ~z polityki trzeba się wyleczyć i nie głosować jak nie ma na kog (Gość)10.10.2011 14:50

"antoni" napisał(a):
Dziś jest dziesiąty i pewnie znów klub gazety polskiej na czele z wielce moralną Beatką będą robić swoje przedstawienia pod pomnikiem.

A tobie co do tego? Mnie nie interesuje że idziecie na pochód 1 Maja i składacie kwiaty pod tablicą pewnego lewicowca na ul Słowackiego 13. Pod Smoleńskiem zginęli nie tylko politycy z PIS-u ale też z Lewicy, Platformy oraz księża, oficerowie WP i cywile bo minister z PO zaniedbał swoje obowiązki by im zapewnić bezpieczeństwo i wszystkich wysłano jednym samolotem na pewną śmierć. Rychu, Krzychu i Zbychu pozostali bezkarni bo Tusk o to zadbał osobiście. Ten ostatni na szczęście nie dostał się do Senatu. Chociaż jednego będzie tam mniej. Nie głosowałem na PiS ale nie znoszę czytać gdy ktoś pisze takie zawistne i wrogie komentarze.

00

zet ~zet (Gość)10.10.2011 14:55

i to jaki wynik amcierwewicz wykosił:/ kampania koscielna i ciemnota ludu. ale co sie mozna bylo spodziewac skoro chojniaka na druga kadencje wybrali...

00

Adam ~Adam (Gość)10.10.2011 15:01

Ale poruta.Piotrkowianie wstydźcie się,ale ciemnota.

00

Falandysz ~Falandysz (Gość)10.10.2011 15:02

maciarewicz jako prawdziwy spadochroniarz wybrał najlepszą strefę zzrzutu Może mu w podzięce za zainteresowanie regionem jakiś spadochron np. zrozbiony z papieru toaletowego ?

00

Jupi ~Jupi (Gość)10.10.2011 15:49

Dla tych, którzy głosowali na senatora Dobkowskiego przytaczam poniższy link, by przejrzeli na oczy kogo wybrali.

Co do wyboru A. Macierewicza szerzej wypowiadać się nie będę, ponieważ każdy samodzielnie myślący Polak ma wyrobione na ten temat zdanie. Powiem tylko, że wstyd na cały kraj.
Komentarz był edytowany przez autora: 10.10.2011 15:52

00

lex ~lex (Gość)10.10.2011 16:00

do jupi
Wstydzić to Ty się powinieneś, braku tolerancji i poszanowania cudzych poglądów!

00

włodziu ~włodziu (Gość)10.10.2011 16:05

To aż tyle kołtuństwa jest w Piotrkowie?? Nie wiedziałem!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat