przecież ze strony ortodoksów, zawsze tu wygrywali spadochroniarze, nawet z SLD, nie pamiętacie ?
Może dlatego jest Ci wstyd, że urodziłaś się w 1980r kiedy twoim rodzicom rząd PRL-owski sprzedawał ogórki w occie u rzeźnika a mięso, cukier i papierosy na kartki jak na Kubie.
Masakra. Nasze miasto jest tragiczne. Kto o zdrowych zmysłach głosuje na Macierowicza???
Wstyd mi, że mieszkam w tym mieście
tak, a jakby pisiory przejely wladze to bysmy mieli miod i dobrobyt, lepsze PO i Palikot niz ten zwiazek sPISkowcow.
Skoro mądrzy piotrkowianie wybierają sobie takiego spadachroniarza i za przeproszeniem osobnika co najmniej i delikatnie określając dziwnego jak Antoni Macierewicz! Gratuluje rozumu:)
przykro mi strasznie ze mozna glosowac na obcego spadochroniarza
czemu to ma miejsce w piotrkowie rany ludzie to juz w piotrkowie nie ma swoich ludzi urodzonych i mieszkajacych w naszym miescie obudzcie sie wkonu dobrze ze pis nie wygralo bo wszedzie by znow byly krzyze i ulice szkoly skwery im.kaczynskich dopiero bysmy dostali po pupie
Znowu wstyd się będzie przyznać ,ze jestem z Piotrkowa. Antek - obciach do kwadratu :(
Trza sie przeprowadzic. Przeciez on wyglada na psychola i jest psycholem.
Macierewicz miałby szansę wygrać chyba w jednym mieście w całej Polsce! Tym miastem jest Piotrków:( Jak to o nas świadczy?
a dzie wogole jest okreg nr.29 w piotrkowie bo przeciesz tam glosowal ten spadochroniarz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!