Ludzie co wy robicie. Z reszta co się dziwić jak kościół nawet się nie krył z sympatiami politycznymi. Choćby wielki plakat "naszego wielkiego spiskowca z Piotrkowa" na bramach Bernardynów. Dlatego nie dziwie że Palikot rośnie w siłę. Przekonuje młodych do państwa świeckiego i mam nadzieje że w następnych wyborach ta siła będzie największa. Ludzi młodych nie da się już zabełkotać pierdołami. Szkoda że nie chodzą na wybory. Bo czym mniejsza frekwencja tym większe poparcie miał pis bał się dużej frekwencji bo boją się młodych. Kościół jak nie przestanie się babrać w polityce to skończy jak u niemców.
Czy u nas mieszkają sami debile? Czy nie ma kandydatów zamieszkałych w Piotrkowie? Przecież ten pan odiwedza nasze miasto tylko z okazji następnych wyborów!! co on może zrobić dobrego dla nas i dla naszego regionu? Ludzie obudźcie się! A później mówicie że jest źle. Sami tak chcieliście!
Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami!
Czy w Piotrkowie mieszkaja sami kosmici? No chyba, że proboszcz i ojciec dyrektor tak kazali...
A jakie są Twoje zmysły, skoro nawet nie potrafisz prawidłowo zapisać jego nazwiska? Czy może celowo i złośliwie je przekręciłaś?
A nie Domaracki przypadkiem? http://wybory2011.pkw.gov.pl/cpr/sjm-10/pl/39ddba32-0da1-4ba6-8bf1-dd1a9e6c3996.html
Z ciekawych rzeczy: http://wybory2011.pkw.gov.pl/wyn/100000/pl/106201.html#tabs-1
Aż tyle ciemnego luda zmarnowało swój głos.
Cieszę się że Antoni będzie w sejmie, to żywy dowód na poparcie teorii Darwina. To skarb, na jego przykładzie można tłumaczyć w szkole ewolucję człowieka i pokazać dzieciom jak wyglądali ludzie pierwotni.
Brawo Piotrków!!! Nie zawiodłem się, tu mieszkają ludzie myślący, głosowali na PiS !!!
A może wyborcy głosowali na Maciarewicza, bo nie było na kogo w PO?? Poseł kilku kadencji,a ostatnio nawet Minister Elżbieta Radziszeska wypięła się na Piotrków, czego dowodem jest jej poparcie w mieście. Sądzę,że gdyby mocno popracowała Pani Minister w naszym mieście i przede wszystkim współpracowała z lokalnymi strukturami PO, poseł Maciarewicz byłby poza sejmem. Mnie osobiście bardzo zawiodła...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!