Z tego jasno wynika, jak "ciekawymi" ludźmi otacza się prezydent. Po takich numerach powinien wywalić dziada na zbity pysk, a jeśli tego nie robi, to sprawa wyraźnie cuchnie. Czyżby pan Krawczyński miał jakieś haki na prezydenta? Kto tu jest pracodawcą, a kto pracownikiem? Wyszło w sumie na to, że prezydent, który przecież "kocha Piotrków" chce zniszczyć lokalne radio, funkcjonujące od ponad dwudziestu lat. Ciekawe, ciekawe...
Panie Tomaszu, niech Pan nie zapomina, że media to potęga. Mając do dyspozycji radio, gazetę i portal internetowy, może im Pan tak koło dupy narobić, że ludzie poprzez referendum odspawają od stołków to towarzystwo wzajemnej adoracji.
A gdzie będzie nowa lokalizacja nadajnika? I czy nie zmniejszy się zasięg, jeśli nadajnik będzie niżej?
Jeśli chodzi o tego jegomościa z MZGK,to proponuje panie prezydencie zaczerpnąć wiadomości z Piotrkowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej,jak ten człowiek honoru odpłacił się za lata nieróbstwa i przechowalni.
jeśli to prawda,to Chojniak jest już skończony,a Ocet zresztą też.
Szkoda mi tylko Łopatowskiego bo stoi teraz między młotem a kowadłem. Natomiast Krawczyński powinien wylecieć w trybie natychmiastowym oraz cała sprawa powinna trafić dalej to odpowiednich słóżb.
jak go może teraz Chojniak wyrzucić,skoro Ocet dostał ciepłą posadke w ramach lojalności (jego synowa powiązana z kliką Chojniaka nie dostała sie do rady miasta).
A ja uważam że za całe zło odpowiada Łopatowski,bo to on ujawnił lokalnym mediom,i rozpętał awanturę,Prezydencie kto ma miękkie serce musi mieć twardy tyłek w polityce.
TAK SIE KONCZY ZADZIERANIE Z URZEDEM MIASTA!!!JA NIE PRZEPADAM ZA CHOJNIAKIEM ALE NIE RAZ SCHYLAC BYLO WRZUTY POD JEGO ADRESEM - Nie gryzie się ręki, która cię karmi!
tak wszyscy jeżdżą po plecach Chojniaka, a ja zastanawiam sie dlaczego ten człowiek milczy i nic nie robi z ludxmi którzy mu podkładaja nogi , wycieraja sie jego nazwiskiem?czy to bezsilność czy dajemy sobie na ciche przeczekanie panie Prezydencie?jeżeli tak to ie nadaje sie Pan do rządzenia bo to Pan powinien tupnąć nogą a nie chowac sie za kolesi
A kto kasuje komentarze,ile dostanie
Przykro nam, ale nie wolno używać w komentarzach słów obraźliwych w stosunku do Pełnomocnika. (Red. epiotrkow.pl)
Można by tu pisać wszystko ale i tak ludzie nie pójdą na referendum jak takowe będzie tylko i wyłącznie ze zwykłego lenistwa i to jest przykre :(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!