Po przeczytaniu tego artykułu ręce mi opadły,chamstwo i dziadostwo ze strony Chojniaka i Octa nie zna granic.
Tylko odwołanie tych pasożytów uchroni Piotrków przed stoczeniem się na dno.
Panie Tomku,nie zapraszać do studia tych oszołomów,piętnować ich na antenie,im większa liczba mieszkańców dowie się z Waszego radio o chamstwie wśród ekipy chojniaka,tym większa szansa na ich odwołanie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Typowy pasożyt na garnuszku mieszkańców,człowiek bez honoru i wstydu spytajcie w MZGK?Typ kasiarza,ale nikt go nie ruszy bo za dużo wie.
Bardzo dobrze! Nie zapraszać ich do radia - nie będziemy musieli słuchać tych wypocin....
Panie prezydencie jeśli jest to prawda co napisano,powinien pan zrobić natychmiast porządek z Łopatowskim,i zastanawiam się czy nie poprawić Krawczyńskim.Ten pierwszy jeszcze nie raz przysporzy panu problemy.Nie zdaje pan sobie sprawy jak ograł pana od tyłu,obstawiając się w radzie nadzorczej(klakierami),by czuć się bezkarnie.
Kogo pan wybrał na prezesa takiej firmy,za tak wielkie pieniądze.
No a kimże jest pan Krawczyński???
Bogiem!!!
Nie po takich bogów w 70, 76, 80 karoce podjeżdżały...
i prosto od taboretów odrywały.
Demokracja daje ludowi wiele praw.
Należy je tylko bezwzględnie egzekwować.
No na ten przykład.
Jagnę która tak po prawdzie nic złego nie czyniła wręcz przeciwnie .....
Gromada zgodnie z obowiązującym wtedy prawem zwyczajowym na rogatki wsi wywiozła...
Foto:
Razem....... ich motto.
Maksymalnie bierzemy
Minimalnie dajemy
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Nie trawie Krawczyńskiego, ale po tym co przeczytałem myślę, że czeka tego Pana lincz brakuje tylko adresu zamieszkania bohatera tego felietonu, doniesienia nawet nie wiem jak nazwać ten materiał. Skoro na dole pojawiła się informacja o prawie prasowym, a cały tekst sugeruje iż zostało ono naruszone to niech Pan Stachaczyk się wybierze do prokuratora.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!