Czy jest panu wiadome że w MZGK wypłacono dwie potężne premie w grudniu i styczniu,okradając w ten sposób udziałowców w tym gminę PT z dywidendy.Szkoda że tu nie ma pan i pełnomocnik(przewodniczący rady nadzorczej) pomysłu,po co mieszkańcom co roku fundujecie tak drastyczne podwyżki.Tu widać dokładnie pańskie działanie.
APEL DO PREZYDENTA!!!!!-jeśli potwierdzą się doniesienia o wypłacie dwóch potężnych premii w MZGK w m-c grudzień i styczeń 2013 kwot sięgających do 2,5tys na osobę/netto,okradając nas i oczywiście Gminę w ten sposób z dywidendy za 2012 rok,odbieramy że nas pan oszukał,i obiecujemy oddać to panu w referendum.
Niektórzy wieszają psy na radiu a jak jest problem z zagubionymi kluczami, dowodem czy psem to nie dzwonią do RMF czy ZET tylko do Strefy. I z tego co wiem zazwyczaj z dobrym skutkiem. Ale radio jest be... Powinni takich gości odsyłać do RMF-u
Wlasnie wlasnie caly czas atakujecie Prezydenta w tym radyjku...powinien za kazdym razem Wam odmowic wywiadu :)
dzis juz mozna komentowac?
szkoda wczoraj mnie sie taka piekna wiazanka cisnęła po ustach
W moim mieście też jest radio. Z tego co wiem też ma antenę na miejskim kominie i nic nie płaci. Za taki numer jak u Was ludzie by zabili pomysłodawcę śmiechem. To przecież nie bisnes w rodzaju telefonii komórkowej, a miejsca pracy , informacje (może nie najlepsze ale bardzo potrzebne), lokalne ogłoszenia. Za co brać pieniądze? Za kawałeczek betonowej ściany? Dlaczego też od jednego (R.Maryja) bierze się kilka razy mniej a drugiego kroi aż miło? Ciekawe to miasto.
ktoś tu z was napisał,że
a niby czego się to ma? a co Chojniak MNIE karmi? chyba tylko coraz to większymi długami miasta.
A widzieliście gazetkę Chojniaka? CAŁE 4 STRONY nawet nie ma czym się podetrzeć.
i tak jeszcze na szybko
całkiem FAJNA ta nowa pani "preztdent" zgrabna babeczka
to będzie z pożytkiem dla wszystkich.
To co to za pełnomocnik jak odpowiadać na pytania związane z miastem nie może? Zresztą jak się nie potrafi na nic odpowiedzieć bo oprócz daty wypłaty niczego innego się nie wie i na niczym się nie zna to trzeba się radia pozbyć... Takie tam dyktatorskie podejście do sprawy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!