A jakiś czas temu (za kadencji pana Matusewicza) tak Marcin Pampuch argumentował wymianę rad nadzorczych spółek miasta przez swojego chlebodawcę: http://forum.gazeta.pl/forum/w,164,5077917,5077917,Zmiany_w_Radach_Nadzorczych.html?wv.x=1
To ja już sam nie wiem kogo słuchać:(
Najlepiej nikogo :)))
Słuchaj tego co Ci podpowiada zdrowy rozsądek i nie daj sobie wciskać ściemy, która płynie z jednej i z drugiej strony szerokim strumieniem.
Hehe, z tego tekstu te słowa Marcina Pampucha mi się podobały: ...- Prezydent ma prawo w każdym momencie wymienić przedstawiciela, który z ramienia gminy reprezentuje jej interesy - mówił tydzień temu Marcin Pampuch, rzecznik prezydenta...
Oj. Robi się gorąco w gnieździe Św. Krzysztofa. BMW może się rozsypać.
No właśnie wtedy za czasów Matusiewicza zasiadali w radach nadzorczych fachowcy np. w TBS ludzie znający się na budownictwie. W radach nie było urzędników, fajnie, że ktoś to przypomniał. Teraz za Chojniaka jest kolesiostwo i prywatny folwark a nauczyciel muzyki Włodarczyk nadzoruje ciepłownictwo i miejskie autobusy. Brawo Panie CHojniak
Niezłe!
Jak nie są w spółkach to się pytają. Jak byli to pytań nie zadawali. No, cóż punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia!
No proszę widać jak na dłoni, że za czasów Matusiewicza kolesiostwa nie było jak teraz. Dobry link.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,164,5077917,5077917,Zmiany_w_Radach_Nadzorczych.html?wv.x=1
W radach zasiadali ludzie z doświadczeniem w danej branży. Przykład rady TBS. No ale wtedy nie było muzyków Włodarczyków, którzy się przyjaźnią z Chojniakiem i znają się na ciepłownictwie i MZK.
Ten pan również jest cichociemny jak abstynent (ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA) istny PRL :)))
Za prezydentury Matusewicza , kieedy rzecznikiem był Pampuch było podobnie.W radach nadzorczych zasiadali kolesie, nieznajacy się na wymaganych problemach. Na prezesa TBS konkurs wygrał Antoni Sokalski , znający problemy TBS-u a Matusewicz na prezesa powołał Boczka , rolnika z wykształcenia. Dlatego osoba Panpuch a nie powinna przewodzić grupie walczącej o dobro społeczenstwa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!