Normalna sprawa. Zmienił się prezydent to i dobiera sobie współpracowników. Wiadomo że przykro ale trzeba się tego spodziewać jak pełni się takie funkcje.
Pani Krystyno, zarządzanie to nie rządzenie. No i - KARMA WRACA.
Pani Krysia - Jestem kobietą z dużym bagażem doświadczeń życiowych, a także zawodowych. Dlatego,że Pani bryluje od dawna w lokalnej polityce, także w tych PSL owskich lokalnych gierkach i układzikach, Najwyższy czas odpocząć i zająć się sobą w takim razie!, lub czymś pożytecznym!
Ja to widzę tak pan prezydent pokazał gdzie jest miejsce w szeregu PSL podobnie jak to robi Donald w Warszawie
Dobra decyzja Wiernickiego. Klimczak chciał tu sobie zrobić drugie PKP
W końcu doczekałem sie rozwalenia tej bandy sprzed kilkunastu lat. Czechowska to sie pojawia tam gdzie akurat wiatr zawieje. Ale tym razem trzeba troche popracowac co najwyrazniej przewyzszylo oczekiwania bylej Pani prezydent
Kij ma zawsze dwa końce ;) Zrobila Pani z siebie cierpiętnicę wrzucając do opini publicznej swoje żale, cel był jeden - oczernić Prezydenta a odrzucona kobieta nie odpuszcza tak łatwo. Jednak w tej sytuacji to Pan Prezydent okazał jak zawsze klasę, szacunek i dojrzałość, nie piorąc brudów np na konferencji prasowej a przecież miał taką możliwość :)
Jak dobrze, że wyprowadziłem się z tego zabetonowanego układami miasteczka. Gierki, wojenki, układziki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!