Każdy ma swój bagaż doświadczeń porażek i zwycięstw.....
Chyba ze ma się 10 lat to raczej się nie ma
Nie mam dużego bagażu doświadczeń życiowych ani zawodowych a od razu wiedziałem, żeby na niego nie głosować.
Ten Julek to taki lisek chytrusek, nabrał Pingotową na PO nie przebił się tam to nabrał Czechowską . Niby takie rasowe polityczki od lat działające, można powiedzieć że na polityce zjadły zęby a dały się nabrać nowicjuszowi tak jak większość mieszkańców. Nie wróżę Julkowi długiego urzędowania, nawet jeśli będzie organizował swoje potańcówki zostanie tylko klaunem w tym cyrku.
Z tego co pani napisała to można wyciągnąć tylko jeden wniosek nie nadaje się pani do polityki Jeśli pani zaufała komuś z PO Czego się pani spodziewała
Ja tu czegoś nie rozumiem. Sprawa jest bardzo prosta,Pan Wiernicki jako prezydent ma prawo zadecydować o zwolnieniu od szatniarki w UM po zastępcę Prezydenta jeśli uzna, że nie wykonuje odpowiednio swoich obowiązków. I temat jest prosty i jasny. Tak jak szef może zwolnić pracownika bo partoli swoją robotę, nikt z tego dymu nie robi. Pracownik popracował pół roku, szef nie był zadowolony z efektów jego pracy. Pora się pożegnać. KONIEC TEMATU. Pani Czechowska do opinii publicznej podała tylko to co było jej wygodne, pozycję przegranej i odrzuconej. Takie sprawy załatwia się między sobą a nie wrzuca w wirtualne bagno jak nastolatka. Dlatego Pan Prezydent nie bedzie robil cyrku na forum publicznym mimo, ze sa na niego wylewane pomyje. Problem pojawił się w momencie w którym została urażona kobieta i nagle w komentarzach wysypała się jakaś chora solidarność jajników bo mężczyzna miał czelność nie być zadowolony z pracy wykonywanej przez kobietę a ostatecznie ją zwolnić. Absurd!! Jako kobieta jestem w szoku jak można napompować tak kłamliwą bańkę tylko po to żeby być w centrum uwagi i dzielić swoją rozpacz na pół Piotrkowa. Po co.... ludzie są większe problemy na tym świecie niż sztuczna atencją i zwalnianie z pracy.
pani Krysia myślała, że będzie rządzić prezydentem, a tu zong - nie dał się.
O czym tu mówić. W zarządzaniu naszym miastem w poprzednich latach zastępcami Prezydenta byli fachowcy, bez nadania partyjnego, o których zadecydował samodzielnie Prezydent. Pierwszy Z-ca to prawnik z wieloletnim doświadczeniem orzeczniczym (S.K.O.) i w zarządzaniu w administracji publicznej (UM i Straż Miejska), z kolei Z-ca (ten drugi) to mgr ekonomii i doktor po AGH, też z doświadczeniem w administracji publicznej. A teraz - hmmm, milczenie jest złotem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!