metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ktos ~ktos (Gość)04.11.2013 20:14

ja sie pytam gdzie byl kochajacy braciszek jak brat szlaja sie po ulicach i chla alkohol z mety???teraz kreca wielka afere zeby kase jakas wyciagnac bo ktos ich pokierowal.Wiem na czym polega praca w pogotowiu bo pracuje moj kuzyn.Codziennie po kilka wyjazdow po takich troli co maja wszystko w d....A w co go mieli chlopaki zapakoewac???moze szanownemu menelowi jeszcze swieza posciel polozyc jak jest zasrany,zawszony itp.A pozniej kolejny pacjent ma sie po nim polozyc i znosic swinstwo do domu ,do rodziny.Ludzie!!!!nie dajcie sie zmanipulowac media.Przez takich lumpow brakuje karetek do normalnych pacjentow.Trzymajcie sie chlopaki i mam nadzieje zw Wasz dyrektor rzuci na ta sprawe laskawym okiem.Pozdrawiam

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)04.11.2013 20:40

W naszym "wspaniałym szpitalu" brakowało tylko Łazarza...Ciekawe który był "Jezusem"...Pewnie Nasz "Pan i władca"...Konieczko...

00

KAsia ~KAsia (Gość)04.11.2013 20:42

Szpital oraz osoby odpowiedzialni za to zdarzenie niech poniosą konsekwencję swoich czynów !!! Uważam , że szpital w Piotrkowie jeden jak i drugi nie ma dobrej opinii wśród Szpitali ani ludzi tam pracujących , są oczywiście osoby które stają na wysokości zadania ale to są wyjątki , a do pań na Rakowskim SOR to też ich praca budzi wiele zastrzeżeń oraz ich nieuprzejmość, oczywiście mam tu na myśli panie które z wielkiej łaski zarejestrują osobę ,a do rodziny osoby odnoszą się pretensjonalnym tonem.

00

assa ~assa (Gość)04.11.2013 20:55

"KAsia" napisał(a):
Szpital oraz osoby odpowiedzialni za to zdarzenie niech poniosą konsekwencję swoich czynów !!! Uważam , że szpital w Piotrkowie jeden jak i drugi nie ma dobrej opinii wśród Szpitali ani ludzi tam pracujących , są oczywiście osoby które stają na wysokości zadania ale to są wyjątki , a do pań na Rakowskim SOR to też ich praca budzi wiele zastrzeżeń oraz ich nieuprzejmość, oczywiście mam tu na myśli panie które z wielkiej łaski zarejestrują osobę ,a do rodziny osoby odnoszą się pretensjonalnym tonem.

Brawo!!! Prawda prawda i jeszcze raz prawda!!! Nie przeszkadzac powinno być jeszcze pod ich dzwonkiem na który mało reagują! Moje dziecko 3 godz siedziało pod drzwiami czekalo na przyjecie na SOR! az oblakana gwiazda wyszla i powiedziała ze oddzial dziecięcy jest kawalek dalej i tam przyjęty zostanie od razu!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 04.11.2013 20:59

00

molo ~molo (Gość)04.11.2013 21:02

"assa" napisał(a):
Moje dziecko 3 godz siedziało pod drzwiami czekalo na przyjecie na SOR! az oblakana gwiazda wyszla i powiedziała ze oddzial dziecięcy jest kawalek dalej i tam przyjęty zostanie od razu!!!

A ja jak byłem ze swoim dzieckiem (kilku miesięcznym) to mnie do Bełchatowa odesłali. Również jak dzwoniłem na pogotowie to dyspozytorka powiedziała, że karetkę wyśle, ale dziecko trafi do Bełchatowa.

00

janusz ~janusz (Gość)04.11.2013 21:06

ares1 - dokładnie jak mówisz :) temat dla kogoś innego nie dla Ciebie :)a bo wiesz Ty się wypowiadasz tylko na temat prezydenta i spraw co mogą być z nim związane...i zawsze w tym samym kierunku :)oj robisz mu człowieku reklame robisz :)

00

hguyv76t ~hguyv76t (Gość)04.11.2013 21:33

tylko mam nadzieje że te konsekwencje zostaną wyciągnięte odpowiednio dla ratowników medycznych jak i lekarzy, żeby nie było że ratownicy dostaną zdrowo po d,,ie a lekarz dostanie nagrodę bo z tego co wiem to nagrody pieniężne w szpitalu dla lekarzy to chleb powszedni pozdrawiam

00

wolny czlowiek ~wolny czlowiek (Gość)04.11.2013 21:45

Jaki dyrektor taki personel. Nie wiem czy przypominacie sobie mój zapis nt. dyrektora Woj. Szpitala. i Rejonowego/powiatowego/Mają tyle fuch , że nie maja czasu zająć się szpitalami. Bałagan! W sprawozdaniach bardzo dobrze, cha , cha! Dać Im jeszcze dodatkowe płatne etaty.

00

HAHA ~HAHA (Gość)04.11.2013 21:51

NIe wiecie BARANY!!! ze karetka sie zwlok nie przewozi!!!ZAL!!!

00

tverv ~tverv (Gość)04.11.2013 21:58

chciałbym zauwazyc ze to nie byl worek na zwloki tylko czarna plachta foliowa na takich typow bez suwaka

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat