metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)06.11.2013 15:54

Przez to zmartwychwstanie i wypowiedź księdza Bochyńskiego, to znowu o Piotrkowie w całej Polsce głośno. Ale te przypadki raczej chluby miastu nie przysparzają. Jeszcze parę takich "niusów" i Piotrków będzie postrzegany w mediach ogólnopolskich niczym Tomaszów (Mazowiecki, of course...) na tymże portalu...
Z komentarzy wyłania się dość ciekawy obraz. Nie wiem w jakim stopniu nowy Łazarz skażony jest menelstwem, jednak fakt faktem, że problem meneli absorbujących karetki istnieje. I występuje wtedy znany paradoks: jak menel jedzie karetką, to karetka jedzie menelem...
Może Owsiak z najbliższej ściepy ufunduje dla każdego miasta pojazd do przewozu takich delikwentów specjalnej troski? "Menelex w każdym mieście!" - to brzmi szczytnie, czyż nie? :)

Komentarz był edytowany przez autora: 06.11.2013 15:56

00

a i owszem ~a i owszem (Gość)06.11.2013 17:17

"sklave" napisał(a):
Na menela nie wygląda i nie sadzę że zanim stanął przed kamerami to go ubrali i umyli.

Owszem, Pan Sławek jest menelem, i owszem, umyli go i ubrali...byc moze na SORze własnie. Chyba sobie "sklave" nie wyobrazasz, że zdjeli z nigo poszczane i posrane gacie z zywym inwentarzem, umyli go, a potem rano oddali mu te same fatałaszki. Zapytaj w MOPSie, jak czesto przywożą ubrania i buty dla meneli na sor.

00

Jestem za ~Jestem za (Gość)06.11.2013 17:54

"Al-Bundy" napisał(a):
Może Owsiak z najbliższej ściepy ufunduje dla każdego miasta pojazd do przewozu takich delikwentów specjalnej troski? "Menelex w każdym mieście!" - to brzmi szczytnie, czyż nie? :)

Proponuję dla takiego pojazdu nazwę "żulik"

00

szczeraprawda ~szczeraprawda (Gość)07.11.2013 12:14

!!!!!! PIOTRKOWKI SZPITAL .. -,- JAK MOŻNA NIE ZAUWAŻYĆ ŻE CZŁOWIEK ŻYJE ?? PORAŻKA NA CAŁEJ LINI!!!!!
Z POZDROWIENIAMI

00

bad g ~bad g (Gość)07.11.2013 13:16

Czyli jestes dopiero na początku tej drogi życiowej, którą ten pacjent przebył. Nie martw się, pij dalej regularnie a może już za parę lat twoje ubrania i zapach jaki wydzielasz będą podobne i oczywiście będziesz wzbudzał ogólny szacunek :)[cytat="xyz"]Myślę że czas rozliczyć Pana Doktora J. P. z funkcji DYREKTORA pogotowia. Wszyscy dobrze wiedzą jak działa pogotowie w Piotrkowie. Sam kilka razy nie byłem lepiej potraktowany. Każdy po spożyciu alkocholu jest przez naszych szanownych ratowników traktowany jednakowo

00

sanitariusz (ratownik medyczny) ~sanitariusz (ratownik medyczny) (Gość)09.11.2013 11:47

Do niedawna jeszcze pracowałem w pogotowiu, stąd wiem, że jakiś czas temu stosowano nie te co obecnie worki foliowe, lecz po prostu folie w kawałku. Ale te folie - przepraszam, że bez szczegółów - w niektórych momentach się mało komfortowo zachowywały: a to wiatr ją podwiał, a to się podwinęła i odsłoniła to, co było zasłonięte. Więc z powodów - nazwę je praktycznymi i estetycznymi, te folie pogotowie zastąpiło workami foliowymi. I teraz najważniejsze: w opisywanym przypadku, który taką "histerię" wywołał w kraju, tego worka foliowego użyto jako folii. Jako folii!!! W pogotowiu pracują ludzie rozumni, może często setnie zmęczeni, ale rozumni i nikomu by do głowy nie przyszło, żeby worek w opisywanym przypadku zasuwać tak, jak worek ze zmarłym.

10

Zanzi ~Zanzi (Gość)12.11.2013 10:29

"patrol" napisał(a):
"żul" to też człowiek. nie można obchodzić się z nim jak ze śmieciem.

W którym momencie obeszli się z nim, jak ze śmieciem? To, że zabezpieczyli karetkę przed delikwentem, to źle? Chciałbyś, żeby po takim "pacjencie", przewozili np. Twoją mamę? A tak w ogóle, to najlepiej by było, jakby istniał oddzielny "ambulans" do przewożenia pijaków ;)

00

ares1 ~ares1 (Gość)12.11.2013 13:08

"szczeraprawda" napisał(a):
!!!!!! PIOTRKOWKI SZPITAL .. -,- JAK MOŻNA NIE ZAUWAŻYĆ ŻE CZŁOWIEK ŻYJE ?? PORAŻKA NA CAŁEJ LINI!!!!!

A kto stwierdził że to nieboszczyk w ogóle?

00

ares1 ~ares1 (Gość)12.11.2013 13:12

"janusz" napisał(a):
ares1 - dokładnie jak mówisz :) temat dla kogoś innego nie dla Ciebie :)a bo wiesz Ty się wypowiadasz tylko na temat prezydenta i spraw co mogą być z nim związane...i zawsze w tym samym kierunku :)oj robisz mu człowieku reklame robisz :)

Ale Ty za tym Panem Prezydentem :))) Nie zapomnij o Jego najlepszym fąflu księdzu Bochyńskim :))) Więc co Ty mądrego wniosłeś do tego tematu?Bo P51 wiem że może i to bardzo dużo :))) Więc nie zabieraj głosu jak nie wiesz o co chodzi :)))

Komentarz był edytowany przez autora: 12.11.2013 13:18

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat