metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Daria :-) ~Daria :-) (Gość)24.06.2015 23:55

Te dwie kobitki na zdjeciu to super polozne :-) pozdrawiam :-) i pana Orlowskiego rowniez :-)

31

nigdy więcej ~nigdy więcej (Gość)25.06.2015 11:05

Drogie mamusie proszę nie dajcie się omotać tym panią które są miłe tylko na dniach otwartych i tymi wygodami(bo to jedyny plus pobytu tam i tylko to tam mnie i inne przyciągneło)
Podczas porodu nie liczcie na jaką kolwiek pomoc bo jej nie dostaniecie...to jest mydlenie oczu....
Juz nie wspomne o znieczuleniu bo tam ono nie istnieje...
Nawet oksytocyny nie chcą podać mimo problemów!!-co się okazało ze było niezbędne do urodzenia po wielu mękach dostałam 15min przed końcem....
Dziewczynie tak robili usg ze naturalnie kazali rodzić popotężne dziecko. Nameczyla sie i wkońcu zrobili cc a to taki wielkoludek...
Uciekajcie na roosvelta... Ja tak zrobie przy nastepnym nawet jak bym miala na sali z 50 osobami lezec.... Zastanówcie sie póki mozecie.

43

uciekajcie ~uciekajcie (Gość)25.06.2015 11:16

Rodzilam w marcu to comaamietam to
:Ciszej bądż
:Jedna polozna do sprzataczki:niewiem co z nia zrobic czy dac jej cos czy nie a niechce po lekarza dzwonic a niech sie jeszcze pomeczy
: wystraszysz inną jak sie tak brdziesz darla
Wiec chyba nic nie musze dodawac i nie piszcie tu ze jest fajnie bo spedzilam tam ok20dni i wszystkie jakie tam rodzily co poznałam to mają to samo zdanie.

64

ktoś... ~ktoś... (Gość)24.06.2015 22:16

Dlaczego mam wrażenie, że te wielce oburzone krytykują bo według ich dziwnego myślenia tak wypada? A może same były bardzo"milutkie"? Zacznijmy od siebie. ..ale to nie w naszym polskim zwyczaju.

54

otworzcie oczy ~otworzcie oczy (Gość)25.06.2015 19:54

nie nie wypada to oprostu pomoc dla innych ku przestrodze opisywanie tego co tam panuje.... bo to nie hotel ze się wyjdzie jak jest żle tylko jak się już zacznie rodzić to koniec a tam nikt Ci w tym nie pomoże... szkoda że ktoś np z radia piotrków czy e piotrków nie zapyta się tych pań (np w wywiadzie) dlaczego jest aż tyle negatywnych opini...? czy zamierzają to zmienić...Może warto żeby ktoś się tym zainteresował....

33

mysza ~mysza (Gość)25.06.2015 21:13

6 lat temu tam leżałam i dziękuje NIGDY WIECEJ!

23

obserwatorka ~obserwatorka (Gość)25.06.2015 22:38

Rodziliśmy z mężem teraz w czerwcu. Kolejny poród. Obsługa pierwsza liga, doradztwo, życzliwość personelu, ale to zależy akurat od człowieka, sale pojedyncze, łóżko dla męża, wszędzie czysto, dzwonisz i już ktoś jest. Ci, którzy piszą, że tam jest źle nie mają pojęcia o temacie, są złośliwi lub z konkurencji. Super warunki, polecam. To nie to, co kiedyś.

50

gość 5 ~gość 5 (Gość)25.06.2015 23:06

A my wyszliśmy tydzień temu z tego oddziału na którym niektórzy nie zostawiają suchej nitki. To trzeci poród w tym szpitalu. Serdecznie dziękujemy wszystkim panią położnhm i pielęgniarką tego oddziału, przemiłhm panią oddziałów całemu personelowi. A mili państwo jeśli ktoś nastawia się że poród nie boli to potem czuje się rozczarowany i rozgoryczony. Pracownikom tego oddziału życzę wytrwałości, cierpliwości i pomimo że nie wszyscy Was docenią pracujecie tak dalej, atmosfera którą wprowadzacie jest cudowna. Dziękujemy za wszystko.

40

lilo ~lilo (Gość)26.06.2015 09:48

Niedawno tam rodziłam.... Masakra...i to nie chodzi o ból...tylko o zachownie połoznej...lekarzy na ocpie....jakos nie chce mi sie wierzyc ze komus tam dobrze bo dziewczyny ktore tam byly ze mną tez mają tKie zdanie.... Chamstwo pierwsza klasa.

32

nienawidze ~nienawidze (Gość)26.06.2015 09:52

Bylam ponad tydz po tetminie a jak wiadomo tam za nic nie chcą wywoływac tylko czekac czekac i badają wody płodowe... No to w ten dzien nawet co zaczelam rodzic badali mi juz trzeci raz i czyste czyste czekac czekac... A tu przy porodzie zielone... I to nie oni tylko ja teraz z dzieckiem musze do lekarzy chodzic...
Wiec jesli nie jest dla was wazniejsze wygody tylko dziecko to jak najdalej od tamtej ekipy

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat