W samym styczniu odbiór śmieci w 7 różnych dniach. W poprzednim harmonogramie były chyba 3 dni.
Przyjdą czasy gdzie jeszcze sami będziemy zawozić śmieci do firm i jeszcze za to będziemy grubo płacić.
Firmy zmieniły te harmonogramy same ? Chyba ktoś z otoczenia Wiernickiego napisał warunki w przetargu. Proszę ujawnić nazwiska tych osób?
Ja mam to gdzieś. Mieszkam w bloku i nie interesują mnie takie błahe sprawy
Harmonogram układały osoby pracujące w referacie GOK. Zachciało się im eksperymentowania! Tak to jest, gdy miejsca pracy zajmują niekompetentne osoby. Zgroza!
Jak zawsze nikt z rządzących nie zadbał o interes mieszkańców. Nowy harmonogram to porażka. Co ciekawe jest nowy harmonogram i zdarza się że nie przyjeżdżają po odpady w dany dzień tylko np po weekendzie.
W gminie Wola Krzysztoporska jest tak od zawsze, idzie się przyzwyczaić, tyle że każdy ma pojemnik, a nie worki, więc nie ma tematu ich rozrywania i nic ponad pojemnik nie zostanie odebrane, nawet jeden worek postawiony obok pojemnika
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!