metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jasiu ~Jasiu (Gość)12.01.2025 14:04

Testy na żywym organizmie, czyli na mieszkańcach, a czy nie można było, pani kierownik, przeprowadzić tego testu na Prezydium, jego oddziałach, i w ZDiUM? Od razu wiedzieli byście że to bubel i chała w jednym. I jeszcze dodatkowo zaminusowaliście u mieszkańców i oberwie się przy okazji nowemu panu Prezydentowi, który w efekcie Wam natrze uszu.

120

Czyścioszek ~Czyścioszek (Gość)12.01.2025 19:01

W naszym mieście ze wszystkim musi być problem ? to ja się zapytuję którego dnia będą wywozić śnieg, ma trochę tego

71

XD ~XD (Gość)12.01.2025 21:15

jak można było do czegoś takiego dopuścić?

102

Baran ~Baran (Gość)12.01.2025 19:39

A co to dla mnie zmienia jak mieszkam w bloku?

26

Ksiegowy ~Ksiegowy (Gość)12.01.2025 21:18

To nie ma już firm wywożących śmieci z powiatu, gminy? tylko oddalonej o 100km. To jakiś żart? O co tu chodzi?

52

No tak... ~No tak... (Gość)12.01.2025 15:33

... przynajmniej butelki i trwa nie trafiają do tego samego samochodu. Zdaje się, że o to chodzi w segregacji odpadów...

59

dekkers ~dekkers (Gość)12.01.2025 21:31

Harmonogram to porażka. Teraz prawie codzienne szykowanie worków, albo wystawianie śmieci co jakiś czas - i niech zanieczyszczają ulice. Najlepszy absurd harmonogramu w moim sektorze to 27 grudnia - odpady, zmieszane, gabaryty i odpady elektroniczne. Ciekawe, kto będzie szykował w drugi dzień świąt gabaryty, no chyba, że wystawi przed świętami i ulica będzie zagracona przez całe święta. Ale jest plus dla firmy odbierającej - nie napracują się tego dnia.
W tym tygodniu dostaliśmy nowe worki - słaba folia i brak tasiemki do zawiązywania.
Mam nadzieję, że szybko wrócą harmonogramy starego typu.

102

a co dalej ~a co dalej (Gość)13.01.2025 13:03

U nas śmieci stały od samego rana przez cały dzień i noc, bo firma śmieci odebrała dzień później niż w harmonogramie. Pierwszy raz i już się nie wyrobili.

10

gość123 ~gość123 (Gość)12.01.2025 13:45

Pytanie do gość _ darek: gdzie jest po staremu , konkrety ,ulice

30

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)13.01.2025 08:30

Jeszcze nie upłynął rok od wyboru nowego prezydenta, a nastroje wśród społeczności piotrkowskiej są - mówiąc najładniej - nie najlepsze. Działam w lokalnych strukturach w Piotrkowie i większość twierdzi, że Julek nie ma żadnego zdania, a głównym decydentem jest tutaj była posłanka z Piotrkowa, pani Radziszewska. Więc na przyszłość niech piotrkowianie lepiej się przyglądają kandydatom, zwłaszcza że było wiadome, iż Wiernicki jest w strukturach Platformy Obywatelskiej, a "zawiesił" swoje członkowsko tylko po to, by móc wystartować na wypadek, gdyby KO wystawiło jednak Wężyk-Głowacką.

140

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat