Kach gospodarczy skończy z basenem i kładką burmistrza. Kryzys pokaże prawdę o stanie finansów gminy.
Od 13 godzin nie ma dostępu do wody, informacji brak, telefon całodobowy nie odpowiada
Pan Ostrowski się nie sprawdził w tym czasie próby i zresztą od dawna. Trzeba Go zmienić bo z naszych pieniędzy ma płacę a niezbyt się wywiązuje z obowiązków. Czas na następnego Burmistrza, kto był za nim w wyborach?
Ja nie mogę doprosić się wiaty przystankowej dla dzieci czekających na autobus od paru lat.
Gminy są ceno biorcami. Gmina nie ma grosza z opłat za śmieci.Ceny ustalają odbiorcy czyli firmy które odbierają śmieci
Czy musimy płacić od osoby. A nie lepiej od pojemnika. U mnie jest 1 kosz na miesiąc = 108 zł bardzo dużo.
W kraju panuje pandemia ludzią żyje się coraz ciężej, tracą pracę, pieniędzy coraz mniej, a tu takie wielkie podwyżki. I za co za śmieci.
odpuścimy narzekania ,zadajmy pytanie ,,,,ILE KOSZTUJE NAS PODPISANY KONTRAKT w przeciągu 1 roku ? ile z tego ma MZK ? ile jest osób zgłoszonych do systemu odbioru odpadów ?to są informacje JAWNE ,to idzie z naszej /obywateli/ kieszeni ,dodatkowo KTO z rady imiennie zagłosował i jak ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!