Głosowałem z rodzina na obecnego szeryfa i na radnego ale niestety to był błąd... Wstyd popatrzcie na inne gminy. Zero kreatywności a radni biznesmeni porażka inne gminy inwestują w rozwój , strefy itp. np Moszczenica, wola k ...
Kolejne świństwo zrobione mieszkańcom gminy! No cóż, najważniejsze jest to, że pan przewodniczący będzie miał pieniążki na kulawe mistrzostwa świata, a pan burmistrz - na zamki i mosty na nadpilicznych piaskach.
To jest chore moja rodzina 3 osoby dorosłe będzie płaciła ponad 80zl przecież nawet nie narobimy tyle śmieci bo wszyscy jesteśmy gośćmi w domu.
Przeciętna czteroosobowa rodzina zapłaci ponad 100 złotych miesięcznie. Duży wzrost stawki. Czy poprawi się jakość usługi?
radni ostatnią kadencję za takie traktowanie społeczeństwa, jestem też za upublicznieniem tych sesji,kto jak się wypowiada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!