Część mieszkańców nie płaci.My składamy się na nich. Panie i panowie Radni ruszcie d..y weźcie sołtysów i na kontrole. Karać karać nie żałować tych co nie płacą.Koszty spadną PROSTE.
to pytanko do radnych i wójta do 17 kwietnia plastik gdzie mam wrzucać a gdy ten okres się przedłuż to co będę po 6 miesiącach miał kilkanaście i co układać mam je przed domem na ulicy
Ja ledwo pół pojemnika 120 litrowego w dwie osoby zapełnię, a inni też niby dwie, a dwa pojemniki po 240 l stoją + ileś tam worków kolorowych czy ci co zbierają są ślepi ? To nie można tego jakoś sprawdzić ?
Do powiatowej masy zaczyna powoli docierać w jakim idziemy kierunku, bezrobocia, drożyzny, cięcia zarobków i utraty plusów, aby przetrwać trzeba być solidarnym ale do tej pory pisowy lud żył oderwany od rzeczywistości, a ta rzeczywistość go i tak dopadnie - otrzeźwienie nieubłaganie się zbliża ! - https://www.money.pl/gospodarka/fatalne-prognozy-pkb-recesja-coraz-blizej-co-to-oznacza-dla-kowalskiego-6495520462506113a.html
Ale sobie burmistrza wybraliście. Stanisław z upływem czasu jawi się jako super gospodarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!