metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ikmk ~ikmk (Gość)30.10.2010 11:28

Wiekszosc ludzi pracujacych w Focusie mowia to kolchoz ale pracujemy bo musimy bo gdzie pojdziemy?nastepne kolchozy niedlugo powstana dwa
:(

00

łzy ~łzy (Gość)30.10.2010 14:29

lepiej zrobiliby z tego jakieś centrum sportu&rozrywki. Sport to zdrowie a brak w piotrkowie fajnej siłowni, fitness, sauny, spa czy kregielni w jednym miejscu a nie sklepy fuj...Może kandydaci na prezydenta wypowiedzą się co wartą zrobić z tym budynkiem ???? No kto pierwszy ???

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)30.10.2010 17:49

"lzy" napisał(a):
.Może kandydaci na prezydenta wypowiedzą się co wartą zrobić z tym budynkiem ????

Oni to mają w szerokim poważaniu!!!

00

naomi ~naomi (Gość)30.10.2010 18:07

"arti2811" napisał(a):
"lzy" napisał(a):
.Może kandydaci na prezydenta wypowiedzą się co wartą zrobić z tym budynkiem ????

łzy nie roń łez na rozlanym mlekiem

"arti2811" napisał(a):
Oni to mają w szerokim poważaniu!!!

a niby gdzie mają mieć,przecież to prywatny obiekt i nawet gdyby Chażniak zapragnął tam jeszcze lepszy burdel w mieście otworzyć albo Mazur szkołę tańca ludowego, to i tak mogą teraz tylko najwyżej właścicielom i inwestorom skoczyć na pukiel

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)30.10.2010 19:03

Toteż napisałem bo to własność prywatna i wara każdemu co tam ma być!

00

naomi ~naomi (Gość)30.10.2010 19:22

"arti2811" napisał(a):
Toteż napisałem bo to własność prywatna i wara każdemu co tam ma być!

bo jeżeli tam mieli by co innego otworzyć to jakoś szkoły tańca ludowego nie widzę ale nowy, kolejny w mieście burdeling to owszem jestem na tak,
chłop z domu, babie lżej

00

naomi ~naomi (Gość)30.10.2010 19:29

"kris" napisał(a):
Ogólnie jestem za galeriami handlowymi ale do czasu...

galery! a nie galerie
weź i popraw tą literówkę w zdaniu

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)30.10.2010 22:15

"naomi" napisał(a):
galery! a nie galerie

A w galeriach nie tylko tzw. galerianki, ale przede wszystkim galernicy, czyli pracownicy za tysiąc netto!
A drudzy galernicy przychodzą albo przyjeżdżają autami za tysiąc i kupią, nie kupią, ale chociaż popatrzą sobie, co ewentualnie mogliby w ogóle kupić za tę jałmużnę otrzymywaną na innych galerach w kwocie tysiąc netto za katorżniczą pracę.
Galerie jak szybko powstają, tak jeszcze szybciej będą zamykane. Chyba, że stanie się cud.
W Piotrkowie 21 listopada na jakiś cud ludzie czekają, ale żeby w ogóle jakikolwiek cień szansy był na zmianę sytuacji muszą po prostu pójść na te wybory i nie wybierać tych wszystkich, którzy już byli. A nie był tylko jeden.
Mądry będzie Polak po kolejnej szkodzie? Której to już?

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)30.10.2010 23:06

"naomi" napisał(a):
przecież to prywatny obiekt i nawet gdyby Chażniak zapragnął tam jeszcze lepszy burdel w mieście otworzyć

Nawet kolor elewacji taki lekko burdelowaty. Za dużo sklepów w mieście, za mało domów uciechy!
Dom publiczny tam zrobić! Za nasze publiczne pieniądze. Przyznajta się chłopy, fontannę na Krzywdzie teraz wolita? Czy wolelibyśta sami fontannę mieć w dawnym Sigmatexie?
Jeżeli któryś z Panów Kandydatów hasło "Więcej uciechy, bo kocham Piotrkowianki" włączy jako naczelny punkt do swojego programu wyborczego, to prezydenturę ma w kieszeni!

00

ja ~ja (Gość)31.10.2010 07:18

No to powoli mamy Piotrkow GALERJAŃSKI ...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat