metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga01.11.2010 18:24

"marianna" napisał(a):
Jedni nachlani, drudzy naćpani, a trzeci dopaleni!

Swiat według tow.marianny,mariana?

00

P51 ~P51 (Gość)01.11.2010 19:00

"cieciorka" napisał(a):
Odnoszę wrażenie (na podstawie Twej wypowiedzi), że Tobie P51 też specjalnie nie były i nie są potrzebne...

Jesteś w dużym błędzie - to dzięki nim jestem w stanie trzeźwo oceniać rzeczywistość - jaka jest...
Bo Ty jak widzę czytasz tylko dyskusje w internecie - jakże inne od tresci ,które można odnaleźć w prawdziwych,dobrych książkach.
Chyba to komu innemu są one obce...

00

cieciorka cieciorkaranga01.11.2010 20:10

"P51" napisał(a):

Bo Ty jak widzę czytasz tylko dyskusje w internecie - jakże inne od tresci ,które można odnaleźć w prawdziwych,dobrych książkach.
Chyba to komu innemu są one obce...

:D no niestety nie mogę się bronić, bo skończyłaby się moja anonimowości na tym forum a zależy mi na niej :D Pozdrawiam :D

00

cieciorka cieciorkaranga01.11.2010 20:18

"P51" napisał(a):
Śmiem wątpić, czy zbudowaniem biblioteki ucywilizuje się młode pokolenie.
To tak,jak budową Orlików mieliśmy zaczarować pokolenie i w przyszłości stać się potęgą piłkarską...
Młode pokolenie ma swoje ulubione rozrywki, do których biblioteka z pewnościa nie należy...Sport też...
I budowaniem czegokolwiek na siłę tego faktu nie zmienimy.

Ok, orliki nie są potrzebne, biblioteka również. A coś jest potrzebne czy znikąd ratunku?

00

P51 ~P51 (Gość)02.11.2010 09:03

"cieciorka" napisał(a):
:D no niestety nie mogę się bronić, bo skończyłaby się moja anonimowości na tym forum a zależy mi na niej :D Pozdrawiam :D

:D O! Popatrz, to tak jak i ja... :D
Pax!Pax!
I uścisk ręki!
Także gorąco pozdrawiam!
Jakże miło znaleźć bratnią duszę! :D

00

thorn ~thorn (Gość)02.11.2010 09:38

Zobaczymy jak będą funkcjonowały nasze piotrkowskie galerie gdy w Bełchatowie powstanie Bawełnianka a w Tomaszowie duże centrum handlowe.
Szkoda, że miasto P-ków nie stara się za wszelką cenę przyciągać takich inwestorów, którzy stawiają zakłady produkcyjne (jak np. w Radomsku) i dają zatrudnienie. I niech to będzie wyzwaniem i priorytetem dla nowego prezydenta miasta! Osobiście nie wierzę, że nauczyciela stać na takie wyzwanie, ale obym się mylił...

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)02.11.2010 19:14

"marianna" napisał(a):
One się już ucywilizowały ukształtowały.
Są zajęci, lektury im nie w głowie.
Jedni nachlani, drudzy naćpani, a trzeci dopaleni!

No bardzo przydatna opinia,ale pisałam raczej o dzieciakach,które jak miewam nie robią jeszcze takich rzeczy,ale cóż może się mylę,może należę do nie licznej grupy rodziców,którzy chodzą na spacery do lasu,nie do galerii i czyta książki dziecku,aby wzbogacić jego wyobraźnie i świadomość...Widać jestem nienormalna,chyba muszę iść do psychologa.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)02.11.2010 20:39

"mini19103" napisał(a):
Widać jestem nienormalna,chyba muszę iść do psychologa.

Do psychologa powinni udać sie Ci którzy łażą po galeriach itp.

00

P51 ~P51 (Gość)03.11.2010 09:59

"arti2811" napisał(a):
Do psychologa powinni udać sie Ci którzy łażą po galeriach itp.

...a do psychiatry ci,którzy biją pianę w internecie... ;-)

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)03.11.2010 19:35

"P51" napisał(a):
a do psychiatry ci,którzy biją pianę w internecie... ;-)

No proszę grupa społeczna opisana przez marianne ujawniła swą wiedzę na forum...
Już teraz wiem o kim,a może o czym pisała ,,marianna,,

Komentarz był edytowany przez autora: 03.11.2010 19:36

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat