A gdzie była fundacja Viva, gdy ścieki wpływały do Wisły i tysiące dzikich ryb pływało do góry brzuchem ?
A gdzie była Viva gdy właściciele psów, zmuszali zwierzęta wbrew ich woli do upuszczania krwi. Czemu nikt nie powstrzymał tego bestialstwa i wyzysku zwierząt ?
W jednym z... Jak jest tylko jeden francuski. Reszta to dyskonty. i markety. Po co ta ściema.
Może jakaś tam viva udostępni instrukcję, jak powinna wyglądać humanitarna sprzedaż karpia? Nasza rodzina podczas wigilii spożywa schabowe, mielone, szynkę; ponieważ są tańsze od karpi i innych stworzeń śmierdzących mułem.
Fenomen idiotów o poglądach lewicowych, wszystko co zle to pisowskie. Idealna propaganda jak za czasów PRL.
Ludzie, wy naprawdę nie macie prawdziwych kłopotów?! Tyle jest na świecie nieszczęścia, chorób, ludzkiego cierpienia, a wy bolejecie nad karpiem.
Nie rozumiem co ma do tego sklep ??? Czy ludzie to zombi bez muózgu ? Jak są tacy wrażliwi to niech nie kupują...Czy jak pies jest na łańcuchu to winę ponosi fabryka łańcucha ???
zlikwidować Boże Narodzenie i po problemie!!! Bo co roku to samo - staje sie to po prostu NUDNE... rozumiem ze karp zabijany na miejscu, zaraz po wyłowieniu nie cierpi i cieszy się z tego ze dostanie w głowę czymś ciężkim aby potem byś skórowanym, filetowanym itp itd!!!! Ta ekologia mnie dobija, te wege życie i jedzenie wege boczku (po co to jesc jak juz sama nazwa wskazuje) te segregacje te akcje.... po prostu brak slow i cierpliwości !!
Przecież mieli być certyfikowani zabija że karpii. Raz widziałem, jak zabijacz karpii został aresztowany, bo miał certyfikat na pstrągi i to nieważny.
Myślicie że podczas transportu nie cierpią karpie.!
Czy świnie,inne zwierzęta.?
Tak są już wyczerpaniu i nie przeżyją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!