Jak opieka zabiera dzieci to zaraz jest krzyk, że z biedy zabierają. Biedni ludzie, którzy nie mają za co zyc i dzeciaki im zabrali. Jak dojdzie do tragedi to też wina opieki. Ogarnijcie się. Wina lezy po stronie tych, co niewłaściwie sprawują opieke i tyle. Każdy ma swoje sumienie.
MOPR śmiechu warte sama dzwoniłam kiedyś na sąsiadów non stop pijani dziecki same policja owszem przyjeżdżali pukali do drzwi a sprytni sąsiedzi pogasili światła i udawali że ich nie ma i tak parę razy dopóki się nie wyprowadzili, a pani z mopsu stwierdziła że nie chodzą na interwencję ponieważ jest cowid.
Bat i do roboty nic innego i jeszcze ten alkohol zguba naszego nieszczęśliwego kraju
Czegoś nie łapę... Wszyscy wiedzieli słyszeli i nikt nie interweniował??! Ludzie dzwoni się do skutku w sytuacjach takich jak ta!!!
Czy wreszcie ktoś się weźmie za ta instytucję zwaną Miejskim Osierodkiem Pomocy bo ja naprawdę nie wiem po co się takie coś utrzymuje nigdy nic nie widzą i nic nie słyszały.Tym bardziej że w tych blokach naostop się od dzieje.Tam to codziennie powinien być pracownik z mops A nie siedzieć na dupach i o 11 do domu.
Myślałem, że sprawą zajmuje się prokuratura, a nie sąsiedzi z mieszkań socjalnych. Wszyscy stamtąd zapewne kryształowi, by osądzać innych. Przecież kochamy swoich bliźnich jak Pan Bóg przykazał.
Najważniejsze, że dzieci sąsiadów nie wydają z siebie żadnych dźwięków. Chętnie dowiem się czegoś więcej na temat tej metody wychowawczej.
Brak reakcji ze strony sąsiadów na domniemane zaniedbania/ libacje/ przemoc, których niby byli świadkami, jest przestępstwem. Najłatwiej jest osądzać innych proponuję, żeby każdy miał wgląd w siebie.
Każdemu zdazy się czasem wypadek. Wspolczucia dla rodziców i zdrówka życzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!