Widzę że wreszcie ktoś rozwinął temat lokatorki nr 5.
Nie tylko dzieci na tym podwórku mają łamane rączki ale i przypalaną twarz o piec, jakiś czas temu był artykuł o tejże pani gdzie jeden z jej lovelasów chciał wysadzić budynek, do osób które się wypowiadają że nikt nic nie zgłasza podczas jednego ze zgłoszeń dyspozytor policji już wiedział jaki dokładnie adres oraz o kogo chodzi, pani z MOPR,u zapowiada swoją wizytę kilka dni wcześniej dla tego mieszkanie jest sprzątane itp sąsiedzi nie przyznają się kto zgłosił bo nie tylko są wybijane szyby w mieszkaniu czy autach ale czasami dochodzi do znacznie gorszych gróźb.
Kolejna tragedia zbliża się wielkimi krokami
Tu jest wina Pan z Mopsy bo z takiej patologi to powinny dzieci zabierać a matkę kierować na podwiązanie jajników żeby nie mogła mieć następnych dzieci ale przeciez one twierdzą że to samotna matka i tszeba pamagac dawać kasę na alkohol i utrzymywać melinę a ludzie muszą zapieprzac i płacić podatki żeby Mops je rozdawał patolom
Dziecko nie powinno spać z rodzicami! Każdy maluszek powinien spać w swoim łóżeczku. Zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że podczas snu możemy niechcący zrobić dziecku krzywdę. Pomijając promile we krwi rodziców, matka po porodzie jest zawsze niewyspana i zmęczona. Tym bardziej nie powinna brać dziecka do swojego łóżka do spania. Szkoda dzieciaczka.
Gość nik....Bonitka zainwestuj najpierw w słownik ortograficzny zanim się wypowiesz publicznie
Jak czytam że dzieci mają łamane ręce i przypalane to nie wierzę. Ja chyba jednak mało wiem o świecie. Myślałam że takie rzeczy tylko w filmach.
W Bujniczkach jest/ była podobna sytuacja - częste interwencje policji, mopr itd. a jak co do czego to zero działań służb, bo znajomości czy co tam jeszcze ...
Służby powinny się gęsto tłumaczyć z takich spraw, bo za bardzo pobłażają alkoholikom - takie rodziny łatwo zweryfikować - próby wątrobowe plus codzienna kontrola trzeźwości i już wiemy z kim mamy do czynienia
Tematy schadza na inne Osoby widać ... Sąsiad sąsiadowi wilkiem a w oczy dzień dobry i co u cb słychać. dobre ha ha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!