metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_elon ~gość_elon (Gość)22.01.2021 06:48

Ludzie zgłaszajcie takie patotogie zza ściany inaczej jesteście współwinni tragedii dzieci...

70

gość_nieznany ~gość_nieznany (Gość)21.01.2021 20:37

Tam to ogólnie patologia straszna jest w tych blokach, wystarczy się tam przejechać i popatrzeć co tam się dzieje. Częste libacje alkoholowe i awantury, dzieci samopas biegają i robią co chcą. Dużo tam patusow mieszka. Rejon znany z patologicznych zachowań.

72

gość_zlaszajaca sprawę do ~gość_zlaszajaca sprawę do (Gość)22.01.2021 04:02

Dla mnie do powinien prezydent i p. Andrzej Duda wziąść że MOPR bo jest wiele przypadków że ktoś ich prosi o kontrolę to weźmie taka matka po gadaj z naj i tyle a tam gdzie dziecku niczego nie brakuje to się interesują a tu tez może była potrzeba pomoc bo może on faktycznie nad używali alkocholu to może trza było ich po straszyć odwykiem i odbiorem dzieci i może by się ogarnieli a tak to doszło do tragedi

54

gość_w ~gość_w (Gość)22.01.2021 07:36

Gdzie ten blok jest jak tam jest lotnisko, prdm i działki

20

gość_wasz kat ~gość_wasz kat (Gość)22.01.2021 17:30

Tematy schadza na inne Osoby widać ... Sąsiad sąsiadowi wilkiem a w oczy dzień dobry i co u cb słychać. dobre ha ha

15

gość_justyna ~gość_justyna (Gość)22.01.2021 18:52

Ja w to nie mogę uwierzyć

10

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)22.01.2021 08:54

W Bujniczkach jest/ była podobna sytuacja - częste interwencje policji, mopr itd. a jak co do czego to zero działań służb, bo znajomości czy co tam jeszcze ...
Służby powinny się gęsto tłumaczyć z takich spraw, bo za bardzo pobłażają alkoholikom - takie rodziny łatwo zweryfikować - próby wątrobowe plus codzienna kontrola trzeźwości i już wiemy z kim mamy do czynienia

71

gość_ggggg ~gość_ggggg (Gość)23.01.2021 07:51

Jak czytam że dzieci mają łamane ręce i przypalane to nie wierzę. Ja chyba jednak mało wiem o świecie. Myślałam że takie rzeczy tylko w filmach.

21

gość_karma ~gość_karma (Gość)23.01.2021 15:56

Gość nik....Bonitka zainwestuj najpierw w słownik ortograficzny zanim się wypowiesz publicznie

21

mag ~mag (Gość)21.01.2021 16:13

Dziecko nie powinno spać z rodzicami! Każdy maluszek powinien spać w swoim łóżeczku. Zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że podczas snu możemy niechcący zrobić dziecku krzywdę. Pomijając promile we krwi rodziców, matka po porodzie jest zawsze niewyspana i zmęczona. Tym bardziej nie powinna brać dziecka do swojego łóżka do spania. Szkoda dzieciaczka.

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat