TBS - mieszkania dla osób mniej zamożnych, a opłaty jak widać grube!
Hyf najlepiej się wypowiadać jak samemu się tu nie mieszka:) pani prezes to śmieszny człowiek, chamsko i zlodziejstwo
No wyremontowali budynek tylko szkoda że nie cały i nie każdy z tego ocieplenia skorzystał. Pani Prezes to śmieszny człowiek. Z tego co wisodmo ogrzewanie jest od do. A nie całoroczne jak tu w tym budynku. Złodziejstwo!
Najdroższe mieszkania są właśnie w TBS.
W żadnej spółdzielni nie mają takich stawek.
Za koszty ogrzewania mieszkania 50 m2 można ogrzać 100 m2 dom. A to w bloku powinno być taniej bo są wspólne ściany i sufity, do tego dochodzi jeszcze efekt skali.
Pan Waldemar mówi to, pani prezes tamto. Napiszcie jaki metraż mieszkania i jakie opłaty w skali roku podzielimy przez 12 (miesięcy) i wtedy możemy podyskutować.
Ja mieszkam na terenie PSM przy Dmowskiego. Jak się dowiedziałem to ten rok grzewczy 2020/2021 będzie rozliczany od metra a nie na podstawie podzielników ciepła. Do tej pory zawsze miałem zwroty za oszczędzone ciepło a teraz ciekawe co będzie ? Pewnie dopłata ?
Ciekawe też to że wysyłają do ludzi pisma że mają zadłużenia za mieszkanie a wszystko jest opłacane
Ciekawe też to że wysyłają do ludzi pisma że mają zadłużenia za mieszkanie a wszystko jest opłacane
Panie Waldemarze, czy aż tak źle było na Norwida? Zamienił stryjek siekierkę na kijek. TBS jest podobno instytucją non profit. Czy pracownicy też? A ile zarabia prezes Sapińska?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!