Tbs cwany jest czynsze wieksze niz w blokach i o jakim my tu remoncie mowimy ochlapanie scian zewnatrz budynku wejdzcie na klatke schodowa i wtedy sie wypowiadajcie.Ludzie placa za ogrzewanie i jeszcze dochodza koszty ogrzewania ktore pobiera sobie tbs za co to nie wiadomo smiech
A pan Zieliński chciałby mieć i ciepło, i centralne, i płacić max 300 za m-c, za wszystko! a co!
To jakie to mieszkania są? Ja mam dom 200m ocieplony 10 styro i 15 wełny po staremu i się w 3 tonach ekogroszku mieszczę! Ktoś was w konia tu robi raczej. Nawet jak się piec doliczy nowy co roku, to rachunek powinien być niższy przy podziale na tyle mieszkań!
A czemu Pan Waldemar wyprowadził się z cieplutkich bloków? Na jakiej podstawie dostał ww lokal? Poszedł na większy?Niestety trza płacić! Chętnie zamienię się z Panem na mieszkanie.U mnie "cudowne" ogrzewanie piecowe.Czynsz niziutki.209 zl. I jedynie 200-250 zł wyjdzie Panu ogrzewanie. 40 metrów mieszkanie... Zapraszam do zamiany.Mogę nawet jutro!
Na ul Batorego 15 w ogóle nic nie robią szyby nie były myte od roku sprzątaczka więcej gada pod blokiem niż cokolwiek robi piwnice non stop zalewane ludziom zapychają się rury a za odepchanie biorą 180zl i wmawiają że to należy do lokatorów rury nie były wymienione odkąd stoi blok ale spółdzielnia twierdzi że to lokatorzy sami zapychają gołębie zanieczyszczają parapety ludziom mogliby chociaż założyć kolce ale po co oni sobie siedzą nic kompletnie nie robią a kasa leci a to całe ogrzewanie to jeden wielki przekręt to są złodzieje i poza kasą nie interesuje ich nic człowiek tu w ogóle się nie liczy
W Piotrkowskiej tez już skończyło się opomiarowanie a wszedł ryczałt
Córka mieszka w bloku przy Rzemieślniczej i nie narzeka na koszty ogrzewania. Może nadeszła pora podziękować miejskiej spółce i samemu decydować jak ciepło mam mieć w mieszkaniu.
Elektoracie PiS-u, elektoracie Prezydenta Miasta Krzysztofa, nie narzekajcie, bo to Wy ich wybraliście. A teraz pozostało - ukłony wolno poddańcze i podejmowanie pod kolana okazując zrozumienie.
Ja tam nie placilam przez dwa lata i odłaczyli.Wstawiłam koze i dużo taniej.Troche kartonów sie przyniesie z biedronki i ogrzewanie za darmo.Troche sie nakopci ale za darmo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!