Do tego protestu powinni dołączyć rolnicy kierowcy ,spijcie wszyscy dalej a PIS tak was urządzi ,ze pod mostem wylądujecie gdyż zaczęło się odbieranie prywatnych własności doprowadzają ludzi do ruiny i odbierają.
Większość naiwnych dostają 500 + które i tak już jest niewiele warte i śpią . Zakaz aborcji to dalszy krok do zniewolenia społeczeństwa tak samo z rolnikami górnikami i kierowcami . Pora to zmienić zebrać podpisy i referendum wcześniejsze wybory gdyż rządzą nami starzy emeryci którzy wnuki winni w domu bawić a nie przy korycie tkwić. Oni nie mają prawa decydować o młodych zresztą ilu Polaków jest w rządzie niech każdy odpowie sobie na to pytanie i zastanowi się. Wolnym krajem to my byliśmy za komuny nie to co teraz
Jarek ja pitolę nasze rządy obalą kobiety, rolnicy i kibole. I gdzie teraz Posady i Stołki dla swoich czyli nas będą? Lokalny działacz
Może od ministrantów to wara. Nie są niczemu winni. Nawet się nie zastanowi jedna z drugą że obraza osobę która nic z tym wspólnego nie ma.
Dzisiaj zjadłem trzy nienarodzone kurczaki, bo tyle jaj było w mojej jajecznicy.
pis wypuścił dżina nad którym już nikt nie zapanuje ,oszukali wszystkich i teraz są skutki ,protestują nawet wyborcy pis ,CO ONI ZROBILI ?
Pytanie zasadnicze. Co PiS chce przykryć wyrokiem TK ??
Przecież wiadomo, że sprawa aborcji jest przez pis traktowana jako narzędzie to manipulowania opina . Pisowi pasowała kompromis aborcyjną , którego zwolennikiem był brat naczelnika państwa.
Co pis chce zrobić , że wywoła taki chaos ? Ustawa covidowa, procedowana aktualnie w senacie odbierająca prawa obywatelskie i legalizująca przymusowe szczepienia nie wiadomo czym to mimo wszytko za mało,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!