Nie kazdy ma poglady takie ktore odpowiadaja opłacie..niektorzy maja co moze cie zdziwic honor i godnośc by walczyc o swoje prawa
Cały PiS z Was się śmieje.Te Wasze protesty tylko życie utrudniają normalnemu człowiekowi wracającemu z pracy.Wy rozumiem bezrobotne?Czy aby pierwsza zmiana się trafiła?No szczęście niesamowite w takim układzie!
Oj, cenzura tutaj dosc silna... Nie ladnie tak nie publikowac niewygodnych komentarzy! Dno!
Redakcjo macie skrzywienie antypisowskie i antykościelne, media powinny być wiarygodne, pokazywać rzeczywistość nie kreować
Większość komentarzy piszą ludzie nie mający pojęcia o tym, co dzieje się w kraju. A mieszkankapt złośliwa... żałosne!
Stare towarzystwo kodziarskie do tej zadymy zaangażowało swoje wnuczęta.
Czy któraś dziewczyna z protestujących zadała sobie pytanie: Dlaczego mnie matka nie usunęła? Dlaczego ja żyję??? Dlaczego dzisiaj protestuję? Dlatego żebym ja mogła usuwać swoje dzieci!!!
Czy na tym właśnie Ci zależy? Przemyśl to dobrze.
Z małej chmury duży deszcz. Tylko zastanówmy się czemu to ma służyć co tym razem chcą przykryć. Ostatnio jak była akcja z chowem zwierza futerkowych równolegle i po cichu chcieli przepchnąć ustawę zwalniająca urzędników z odpowiedzialności karnej za złe decyzje w czasie pandemii (Sasin, Szumowski i wielu innych). Zadajcie sobie pytanie co tym razem
Kto wysłał do TVN 24 do szkła kontaktowego SMS-a
Piotrków Trybunalski miasto pisowskie też ma dość
Ha ha :-D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!