Dziś są za aborcją a jutro za eutanazją a jeszcze inni za in vitro ludzie opamietajcie się bo to nie prowadzi do niczego dobrego
W dniu wczorajszym, Kaczyński wezwał do tworzenia bojówek chrześcijańskich PiS-u ........... Czy w Piotrkowie już utworzono i kto przywódcą .... Formacje WSW też włączone do akcji ..... rodzi się pytanie, czy to zamach stanu ? ? .
I co młodzieży. Nie interesował Was parę lat temu Trybunał Konstytucyjny, Sądy itp. Teraz widzicie do czego to było potrzebne tej kanalii.
jestem wyborca prawicy ,to co zrobił kaczyński mnie przeraża , oszukał górników ,rolników i kobiety ,rozpalił wojnę na której wszyscy stracimy ,nie rozumiem celu ,który chce osiągnąć ,tym bardziej że władzę uzyskali z tych własnie rąk ,to co zrobił uderza w nas -katolików i w kościół ,NIE ROZUMIEM ,lewactwo dostało paliwo i to dał kaczynski
Lewica pod płaszczykiem aborcji chce obalić rząd RP utworzony po wygraniu wyborów przez Zjednoczoną Prawicę.
Cały czas mam wrażenie, że niektórzy myślą, iż do tej pory u nas aborcja była dozwolona bez względu na powód.
Tej dziczy przydałby się powrót do dawnych lat - wtedy poczuliby na własnej skórze białą gumową milicyjną pałę i nikt się z nimi nie cackałby jak obecna władza. Ale pomimo tego różni tęczowi czy feministki o tym nie chcą pamiętać. Wręcz przeciwnie. Marzy im się przewrót i przywrócenie do władzy poprzedniej "elyty".
To w 2017 roku nijaki Pan Bartłomiej Wróblewski złożył wniosek do TK , JEMU TRZEBA DZIĘKOWAĆ ....
Obronimy Polskie Kościoły. Zdziczałe lewicowe bojówki przekroczyły czerwoną linię. Kard. Stefan Wyszyński: ,,Jeśli przyjdą zniszczyć ten Naród, zaczną od Kościoła gdyż Kościół jest siłą tego narodu”.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!