Kto wysłał do TVN 24 do szkła kontaktowego SMS-a
Piotrków Trybunalski miasto pisowskie też ma dość
Ha ha :-D
Z małej chmury duży deszcz. Tylko zastanówmy się czemu to ma służyć co tym razem chcą przykryć. Ostatnio jak była akcja z chowem zwierza futerkowych równolegle i po cichu chcieli przepchnąć ustawę zwalniająca urzędników z odpowiedzialności karnej za złe decyzje w czasie pandemii (Sasin, Szumowski i wielu innych). Zadajcie sobie pytanie co tym razem
Czy któraś dziewczyna z protestujących zadała sobie pytanie: Dlaczego mnie matka nie usunęła? Dlaczego ja żyję??? Dlaczego dzisiaj protestuję? Dlatego żebym ja mogła usuwać swoje dzieci!!!
Czy na tym właśnie Ci zależy? Przemyśl to dobrze.
Stare towarzystwo kodziarskie do tej zadymy zaangażowało swoje wnuczęta.
Większość komentarzy piszą ludzie nie mający pojęcia o tym, co dzieje się w kraju. A mieszkankapt złośliwa... żałosne!
Redakcjo macie skrzywienie antypisowskie i antykościelne, media powinny być wiarygodne, pokazywać rzeczywistość nie kreować
Oj, cenzura tutaj dosc silna... Nie ladnie tak nie publikowac niewygodnych komentarzy! Dno!
Cały PiS z Was się śmieje.Te Wasze protesty tylko życie utrudniają normalnemu człowiekowi wracającemu z pracy.Wy rozumiem bezrobotne?Czy aby pierwsza zmiana się trafiła?No szczęście niesamowite w takim układzie!
Nie kazdy ma poglady takie ktore odpowiadaja opłacie..niektorzy maja co moze cie zdziwic honor i godnośc by walczyc o swoje prawa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!