Żadnej koalicji z tymi nieudacznikami!!!!!!!!!
Kto się sprzeda jest politycznym trupem!!!!!!!!!!!!
Może ja jestem naiwny miś, ale szansę na koalicję w RM dla RdP z pozostałymi ugrupowaniami widzę marnie. W każdym razie mając na uwadze jasne przesłania z kampanii ktokolwiek to zrobi, ten publicznie się zeszmaci i raczej w skali lokalnej polityki popełni samobójstwo. Czternastu radnych dyscyplinujących obóz prezydenta to byłoby coś. Czeka nas (i Was radni PiS, PO i SLD) poważna próba wiarygodności.
cała prawda o radnym sejmiku poz nr 5 na liscie pis grał przeciwko lorkowi ale dla niego nie liczy się zmiana a złotówki jak nie zrobią z tym w pisie porządku to nigdy nie oddam głosu ale podobno ten pan jest wygodny w sejmiku jest elastyczny koalicjant dla wszystkich
Panie Prezydencje Lorek szuka zatrudnienia (dobra posadka to parkingowy ) nigdy pisuary
niech raz ugrupowanie Ch.jniaka będzie w opozycji przecież są w mniejszości
Przecież Lorek stwierdził, że nie może się narażać Antoniemu i nie wejdzie do koalicji. Mimo, że prywatnie chciałby wejść do prezydenckiego ugrupowania? Więc Antoniemu bardziej zależy na tym, żeby być w opozycji z czerwonymi, niż popierać prawicowego prezydenta. Wstyd. za rok wybory parlamentarne. Nie zagłosujemy na Antoniego. Środowiska kościelne mają dość mieszania Antoniego.
Nie ma takiej opozycji której nie można kupić.
I nie ma problemu. Podatnik zapłaci.
Spokojnie, bez histerii przecież z powodu paru radnych, którzy będą stawać okoniem, nie może przestać funkcjonować miasto. Myślę, że zarówno po prawej jak i po lewej stronie są rozsądni ludzie i nigdy nie przekroczą bezpiecznego progu dla jakichś tam własnych widzi mi się. Poprzednio się dogadali to i teraz też się dogadają, przecież patrzą na wszystkich ich wyborcy, a to do czegoś zobowiązuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!