Nie wiem czy ten "biedny" człowiek jest winny, mam jednak mieszane uczucia czy trzeba tego chłopa kuć w kajdanki ?!
Kibole śmigają z bejsbolami po mieście, oni awansowali na obrońców żołnierzy wyklętych, a nas traktuje się jak przysłowiowych bażantów .
O co wam chodzi? Przecież nie widać twarzy tego człowieka więc może weźcie na wstrzymanie. Polsat i TVN pokazali dokładnie to samo, nie ośmieszajcie się ludzie
A czego tu nie rozumiesz się pytam infrastruktura kolejowa zaniedbana od dekady gdzie ogrodzenia przy torach gdzie odpowiednio zabezpieczone pasy kolejowe gdzie zabezpieczenia przy rogatkach odpowiednie oznakowanie i myślenie ludzi .pociąg to święta krowa zawsze ma pierwszeństwo zbliżając się do torów na 50 m należy się obawiać niebezpieczeństwa więc na baczność.
Ja również apeluje o usunięcie zdjęć Nie nękajcie tego człowieka
Nawet gdyby była wina całego systemu PKP to i tak się nie przyznają tylko wmanewruja biednego drużnika
Czy pan dróżnik wyraził zgodę na publikowanie swojego wizerunku ???????????? Jeśli nie , to będę wnosił o ukaranie autora tego artykułu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!