Urząd zatrudnia tak jak PiS trolli do jechania po ludziach jak muszą bronić władzy . Żenada .
2800zł na renke i mało?Ludzie litości.Niekturzy za 600zł muszą przeżyć
Tak się składa że znam jednego pracownika tej szanownej istytucji i wiem że od 27 każdego miesiąca liczy każda złotówkę do nastepnego miesiąca 80% zrzeraja opłaty prąd szynsz gaz itp żeby nie wsparcie rodziny zdechl by z głodu pozdrawiam KK
Popieram protest to jest ciężka praca szkoda że nie można przyjąć tych wszystkich co narzekają chociaż na miesiąc :-) jakby odwiedzili kilka rodzin w celu kontroli pobierających zasiłek to by też zaczęli ten protest popierać
Z tego co pamiętam to jak nauczyciele strajkowali to wysyłano ich do Biedronki to może wszyscy się tam pomieszczą w Polsce bo tych sklepów przybywa ?
Jak im mało to proszę zmienić pracę. Ludzi sami wysyłają byle gdzie do pracy. Na magazynach więcej zarobią. A ja chętnie zajmę ich miejsce nawet za najniższa krajowa.
Jestem za tym by pozbyć się tych adnych wicepreztdent AK powinien już chyba być na emeryturze , marianek także . Może wtedy przyszliby ludzie z jakimś pomysłem . Chociaż w tym mieście to nie wiem . Ciągle podwyżki i podwyżki czynszów , wody , śmieci . Gdzie są te pieniądze skoro miasto ich nie ma ?
To przecież ich wina że tak jest. Krzysio dwa lata temu jeździł po miejskich spółkach i namawiał na głosowanie na siebie. Teraz dziadujcie
Panowie radni z PiSu twierdzą że mają wtyki w rządzie.To dlaczego nie poprosicie ministerstwo. aby dodatki które należą się pracownikom MOPR były wyższe? Ministerstwo od kilkunastu lat wypłaca im 250 zł dodatku .Dlaczego przez kilkanaście lat związki nie wywalczyły by dodatki były o 500zł wyższe? Kasa miejska nie jest z gumy.Miasto dokłada do szpitali do Policji do Oświaty teraz MOPR chce pieniędzy a to rola państwa aby te instytucje finansować
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!