Do gościa a czy ty myślisz en jest jeden który od pensji do pensji żyje jest masa ludzi w gorszej sytuacji
To nieprawda,ze pracownicy UM i jedn.podleglych dostali po 300zł.Jeden dostal mniej,drugi wiecej,kolejny wcale.itd.
Nawet złotówki podwyżki szczególnie dla tych pracujących na Sienkiewicza. Chamstwo, buta, nieróbstwo.
Również sądzę, że jak ktoś uważa za mało zarabia, to niech się zwolni. Kto Was tam trzyma w tym MOPR-ze??? Jest tyle wolnych miejsc pracy. Tylko że nigdzie nie ma takiej ciepłej posadki. Kawa, ciasteczko i zero odpowiedzialności.
Tak patrzę na Piotrków i okoliczne miasta.W Tomaszowie autobusy nowe i za "darmo",rynek zadaszony,galeria też niczego sobie.Arena lodowa...A w Piotrkowie co??Nie ogarniam czemu w mieście oddalonym o 20km wszystko się da,czy to Tomaszów czy Bełchatów a w Piotrkowie nie.Tak sie tu często EP wywyższa co to nie oni a tak naprawdę macie tam jak za króla Ćwieczka.
Jaka "trudna sytuacja finansowa miasta"? Za gigantyczne pieniądze buduje się Mediatekę a nie ma drobnych na podwyżki dla ludzi zarabiających śmieszne pieniądze??? Jak sytuacja finansowa jest trudna, to się nie stawia budowli za kilkadziesiąt milionów!!! Gdyby nie było mnie stać na jedzenie, to nie kupiłbym sobie BMW!
O jakości Państwa drodzy wielbiciele PiS świadczy to jak płaci swoim urzędnikom.
Za robotę się weźcie nie tyle pieniędzy a co wy takiego robicie w tej opiece pytam co
Ludzie wypisujący wiele niepochlebnych słów nie mają pojęcia że pracownik socjalny odpowiada za wiele innych rzeczy np. kiedyś ja byłem nie ubezpieczony , nie miałem składek i ośrodek mi pomógł po wypadku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!