metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.02.2020 17:44

Jestem za tym by pozbyć się tych adnych wicepreztdent AK powinien już chyba być na emeryturze , marianek także . Może wtedy przyszliby ludzie z jakimś pomysłem . Chociaż w tym mieście to nie wiem . Ciągle podwyżki i podwyżki czynszów , wody , śmieci . Gdzie są te pieniądze skoro miasto ich nie ma ?

31

gość ~gość (Gość)28.02.2020 17:14

Jak im mało to proszę zmienić pracę. Ludzi sami wysyłają byle gdzie do pracy. Na magazynach więcej zarobią. A ja chętnie zajmę ich miejsce nawet za najniższa krajowa.

72

Benio ~Benio (Gość)28.02.2020 19:54

Z tego co pamiętam to jak nauczyciele strajkowali to wysyłano ich do Biedronki to może wszyscy się tam pomieszczą w Polsce bo tych sklepów przybywa ?

71

gość ~gość (Gość)28.02.2020 20:23

Popieram protest to jest ciężka praca szkoda że nie można przyjąć tych wszystkich co narzekają chociaż na miesiąc :-) jakby odwiedzili kilka rodzin w celu kontroli pobierających zasiłek to by też zaczęli ten protest popierać

42

gość ~gość (Gość)28.02.2020 13:12

Tak się składa że znam jednego pracownika tej szanownej istytucji i wiem że od 27 każdego miesiąca liczy każda złotówkę do nastepnego miesiąca 80% zrzeraja opłaty prąd szynsz gaz itp żeby nie wsparcie rodziny zdechl by z głodu pozdrawiam KK

45

gość ~gość (Gość)28.02.2020 20:50

2800zł na renke i mało?Ludzie litości.Niekturzy za 600zł muszą przeżyć

36

gość ~gość (Gość)28.02.2020 23:29

Urząd zatrudnia tak jak PiS trolli do jechania po ludziach jak muszą bronić władzy . Żenada .

02

tanek ~tanek (Gość)29.02.2020 00:51

jasne, niech wszyscy pojda tam gdzie sie lepiej zarabia czyli za granice,pewnie tak to sie skończy, to nie miejcie pretensji, że ktos was zle wyleczył, nauczył, obsłużył, ogólnie dobrze potraktował. Nie pojmuje jak ktos wylewa hejt na ludzi którzy ciezko pracują i chcą za to godziwe pieniądze. Za to co teraz sie dostaje przy tak mocno idacych cenach można tylko zapłakać.

22

tito ~tito (Gość)29.02.2020 00:52

Ci co tam przychodzą za nic nierobienie dostają wiecej, ten kraj schodzi na psy...

20

najk ~najk (Gość)29.02.2020 00:58

Pielegniarki, nauczyciele, pracownicy mopr, niepełnosprawni, są za słabi i nie maja argumentów, górnicy postraszyli ze spala sejm i Mateusz od razu dał kasiorke bo sie boi zawieruchy przed wyborami Endriu.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat