metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)23.08.2018 15:51

Dronów? Drony mi zupełnie nie przeszkadzają, za to samoloty - to już zupełnie inna bajka. Mieszkam kilkanaście kilometrów od lotniska, a mimo to od kilku tygodni nie ma dnia żeby nie przeleciało ich co najmniej kilka. Najgorzej jest w weekendy; niestety jednak w dni powszednie również jest to uciążliwe. Praktycznie nie ma godziny, żeby 1-2 samoloty nie przeleciały, czasem więcej. Najczęściej na nieznacznej wysokości, co tylko potęguje hałas. Naprawdę, nie każdy (a zwłaszcza ktoś kto dobrowolnie zdecydował się na życie na wsi) ma ochotę słuchać wycia od rana do wieczora - i to latem, kiedy chciałoby się spędzić spokojnie czas na dworzu.

51

olo tolo ~olo tolo (Gość)23.08.2018 10:08

u mnie sąsiad mnie podgląda co wieczór i co ja mam zrobić?

22

znafca ~znafca (Gość)23.08.2018 08:03

Widzę, że Pan przegięcie nie ma pojęcia co reguluje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat