te rury nie mają po 2 metry długości i zaworki na każdym końcu, że wystarczy mały dołek, dwa zaworki zakręcić i rurkę wymienić w godzinkę - to są potężne rury i jeśli pękła nie do załatania to mamy po herbacie - jeśli dzisiejszej nocy zrobi się ciepło to będzie bardzo dobrze, ale bardziej realne jest jutrzejsze popołudnie.
Zrezygnować z ogrzewania z ciepłowni,komin oknem wystawić kupić węgiel itp.można być niezależnym,i czekajcie jak wam się co popsuje i do kogo będą pretensje??Jak źle to jedyne rozwiązanie.
A ja mam w domu 27stopni C i idę sobie dołożyć do centralnego..Lubię mieć ciepło i czytać jak w Piotrkowie sypie się sieć co roku:}Ps:nie odbierajcie tego jako złośliwość.
dobrym przygotowaniem nazywasz zalanie Armii Krajowej od Belzackiej do Sikorskiego wodą pompowaną z kanałów ?,przy tej temperaturze tam za chwile będzie lodowisko,cała ulica i skrzyżowanie w wodzie.
Teraz czekac tylko na pierwsze stłuczki.
A czy te rury to czasem za Gierka nie były położone??? Jeżeli tak to nic dziwnego bo przecież nic wieczne nie jest a modernizacji żadnych przez 40 lat... A co będzie gdy którejś zimy do -30 temperatura spadnie???
Trzecia awaria magistrali ciepłowniczej w ciągu dwóch miesięcy.
W Wigilię Bożego Narodzenia nie było nawet zimnej wody.
Panie Prezydecie i Radni tego miasta- czas zabezpieczyć pieniądze na modernizację magistrali.
Otóż nie nazywam, przeczytałeś cały mój komentarz?
W Media-Markt w Piotrkowie zrobili promocje na urządzenia grzewcze -30% w związku z tą awarią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!