w gimnazjum5 na sali gimnastycznej było dziś 10,4 stopnia i zrobiło się wielkie poruszenie bo jest awaria a jak w listopadzie i grudniu bez awarii było regularnie 10,8 - 11,1 stopnia to była cisza . różnica polega na tym że teraz jest awaria a poprzednio były oszczędności choć temperatura ta sama
Mieszkam na belzackiej 90/92abl19,od początku zimy nawet raz nie odkręciłem kaloryfera,chodzę po domu w samych szortach mam dwoje dzieci i temp w mieszkaniu 25 stopni,więc nie rozśmiaszajcie .....jesteście śmieszni z tym narzekaniem....pozdrawiam wszystkich ciepłych....
Obawiam się, że, niestety, masz rację.
Jakie 10-12 godzin woda jest podgrzana wystarczy odkręcić zawór, kwestia ok 1 godziny żeby woda napłynęła do instalacji.
Tak jeszcze inwestować w zakup owych farelek itp, płacić za prąd i potem grube pieniądze za ogrzewanie.
I jak? Może ktoś wie, na jakim etapie są prace? Mają się ku końcowi?
Taaa...
Pisałem o wodzie w ZŁADACH bloków. Gorąca, to ona jest w sieci miejskiej.
Chyba nie bardzo wiesz, skąd się ciepło w Twoim mieszkaniu bierze :)
To na którym Ty piętrze chłopie mieszkasz???
20 stopni to chyba mają ci co mieszkaja w blokach na 3-4 piętrze , my mieszkamy na parterze , i dzisiaj bez ogrzewania jest 14 stopni ...fajnie nie? a idioci sąsiedzi z gory w dodatku nie zamykaja drzwi od klatki bo przecierz w Afryce mieszkamy.
Jak tam ciepełko ? Wróciło już do mieszkań i szkół ? Współczuje szczerze wszystkim marznącym. Trzymajcie się ciepło!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!