Zwolnienie na razie na tydzień (płatne 80%, czyli ok. 200 zł w plecy + leki za na razie 80 zł).Z kim rozmawiać o utracie zdrowia i pieniędzy. Takich jak ja podejrzewam jest wielu. Może wypowie się osoba odpowiedzialna za ciepło w tym "bajecznym mieście"
Dokładnie, piątka michas! Kto nie mieszka na parterze i nie poczuł na własnej skórze nie zrozumie tego. U mnie sąsiad w piwnicy, pod moją sypialnią potrafi okna nie zamknąć na noc bo na fajkę schodzi wieczorem.
wy jak zwykle macie problem ciągle wam pęka jaka rura albo jeszcze coś szkoda mówić
Ogólnopolskie serwisy o tym mówią to może szybko naprawią. Tylko to nie pierwsza awaria w tym sezonie zimowym.
A czwarta ulica zamykająca czworobok? Kostromska, al. Concordii czy może Trybunalska?
Znam sposób na te problemy:
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Tak będzie się działo jak takimi firmami będą rządzić ludzie z układu polityczno-kolesiowskiego,a nie fachowcy z branży.Będzie jeszcze gorzej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!