Ide dać na mszę...
Módlmy się żeby wiedzieli co mają naprawić.
Od awarii minęło 12 godzin a oni wciąz nie wiedzą co mają naprawić. BRAWO
ja wraz z rocznym synem (okolice Modrzewskiego) kibicujemy "szpecom", coby jak najszybciej zadziałali, bo robi się niefajnie
Przyjdź do mnie,mieszkam sam,ogrzeje Cię.
Do roboty zapędzić fachowców z rady nadzorczej L.D. i P.W. oni na wszystkim się znają i szybko usuną awarię.
Wpierw gaże dla prezesów, dyrektorów...
i przerośniętej ponad miarę administracji
kosztem okrojenia stanowisk warsztatowych...
Na samiuteńkim końcu dbanie o stan techniczny urządzeń, magistrali....
No a dziś to szukanie specjalistów ze sprzętom
coby mogli usunąć awarię a raczej by byli w stanie wykryć miejsce przecieku o ile będzie to jedno lub ich kilka.....
Myślę że nie będzie do tego potrzebny przetarg!!!!
To jest dobre
I to z jaką precyzją. Wręcz chirurgiczną. Na osiedlu!!!
No to się chwali.
http://sklave.manifo.com/
Dlaczego nikt się nie zainteresuje odpowiedzialny jak ta firma jest zarządzana. W tym sezonie grzewczym to już 3 potężna awaria. Ci co powinni być zainteresowani to myślą tylko o forsie i jak się utrzymać w radzie nadzorczej.
A co nie można co roku wymieniać chociaż małymi krokami te stare rury na osiedlach na pro-izolowane,ale trzeba mieć odpowiednich ludzi z pomysłem a nie weteranów patrzących na licznik emerytalny,ile jeszcze trzeba dobić do portfela kasy.Tam tak jest!!!!!!!!!!!Konieczne REFERENDUM!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!