Proponuję przejść się i spytać o opinię "nieco niżej" - mieszkańców bloków przy Armii Krajowej 29 i 31. Podobne niespodzianki dzieją się w piwnicy przedszkola przy Poprzecznej. Grubszy temat.
ludzie potrafią przez rezerwuar spuścic puszki po piwie, butelki pet 0.5l, opakowania po serkach,śmietanie, woreczki foliowe... cza mieć wyobraźnie
Najlepiej powiedzieć że to mieszkańcy a spółdzielnia jak zawsze umywa ręce tylko placic
mieszkam tu, błagam was! po co ten artykuł!? przepchane zostaną rury i podwyżka czynszu będzie! latarnie na szczęście nie świecą, jak zaczną to będzie podwyżka czynszu! pergole zrobili na śmieci, czekamy na podwyżkę czynszu! nie róbcie Wy już nic! mnie już nie stać na moją kawalerkę!
Wina lokatorów bo nie chcę się wyrzucić butelki to cyk do WC i po sprawie
Śmierdzi bo guwna pływają a po udrożnieniu i tak to wszystko zostaje w piwnicy. Beton przesiąka i od wilgoci są zapachy. Jakie koty. To już absurd wypowiedzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!