Zapraszamy na Poprzeczną powąchać gówien, przed samymi świętami Bożego Narodzenia :)
Na poprzecznej to samo, piwnica często zalana przez ścieki a wszystkiemu winne rury które przez korzenie drzew zrobiły się mniejsze i często się zapychają i wszystko wraca do piwnic. U nas sprawa w toku jeśli chodzi o wymianę rur ale są osoby które nie pozwalają na wycinkę drzew które przeszkadzają w naprawie więc trochę stoimy w miejscu. Zachęcam przy okazji tych którzy są przeciwko wycince aby chociaż weszli do naszej klatki jak szambo wyleje skoro są tacy mądrzy.
nic nie trzeba rozwiązywać! ile ja po tym będę płacił za kawalerkę!? 1000zł!? Prezesie! proszę już tu nic nie robić!
Skoro Pan Prezes twierdzi, że to wina kotów, to następnym razem mieszkańcy wspomnianej klatki zgłoszą taki problem do Sanepidu. I wszystko się wyjaśni. Panie Prezesie, problem jest, bloki są stare, trzeba to jakoś rozwiązać, a nie przerzucać winę na mieszkańców i koty...:)
Na fb też jest też opisany ten artykuł.Nie mogę go znaleźć ale chciałam się do niego odnieść.Jeden pan komentował post,że ktoś mieszka z kotami i smród ma w mieszkaniu.Konkretnie dotyczyło to Pana Romana a komentował to jego byly sąsiad Robson.Więc człowieku niech cię nie interesuje kto ile ma kotów w domu,bo zapomniałeś ty jakie życie prowadziłeś i jaki zapach nosiłeś ze sobą i za sobą!
Pan prezes, jeden i drugi juz zapomnieli jak mieszkali jednym z tych wieżowcy
głupoty pie...olą ci co nie znają się na zachowaniach zwierząt. Kot nigdy nie załatwi się tam gdzie przebywa to po pierwsze, po drugie dzięki kotom nie macie barany myszy w piwnicy a po trzecie kot zawsze załatwia się na miękkim (piach ziemia itp.) kopie dołek i się załatwia. Prędzej ludzie srają i leją po tych piwnicach niż koty. Ale najlepiej zgonić na tego co nie może się bronić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!