Przecież na szczepienie powinno się przyjść bez objawów to czego się boją?
Wielkie halo stać w deszczu, po to jest stanie w kolejkach np przed sklepem itp w deszczu i mrozie,bo wychladzacie się i chorujecie,sama matematyka
Ale wy jesteście głupi od dwóch tygodni dzieje się to samo idźcie po rozum do głowy i niech każdy przyjdzie 2h póżniej na szczepienie.Jak trzeba będzie zapłacić pracownikom nadgodziny to i szczepionki będą na czas.Ja mam szczepienie w poniedziałek 9.10 przyjdę o 11-tej.I muszą mnie wpuścić mimo ,że moja godzina już przeszła.
No tak prezydent tego miasta ma generalnie mieszkańców w d...
Sam się nie szczepi więc organizację szczepień też ma w d...
Jako gospodarz tego miasta z własnej woli powinien się zaangazowac ale wychodzi z załozenia że miasto i mieszkańcy są pod pieką Matki Boskiej więc po co szczepienia
Te szczepienia som legalnie robione czy one maiom jakoms certyfikacje?
A ja przy szczepieniu pierwszej dawki zrobiłam raban bo oczywiście ludzie przychodzą na szczepienia jak chcą. Wystarczy przyjść 10 czy 15 minut wcześniej i nie ma potrzeby stać w kolejce. No ale jak komuna wróciła to i kolejki wróciły. Koniecznie trzeba postawić jednego do pilnowania tych ludzi. Przegonić tych co przychodzą 2 godziny przed czasem i po problemie.
Należy przychodzić na wyznaczoną godzinę po prostu. Osobiście byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko zaszczepiłam się dzisiaj właśnie w tym punkcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!